Головна Новини Зірки персона Українська співачка розповіла про зради і побої колишнього чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка розповіла про зради і побої колишнього чоловіка

Співачка виховує від першого чоловіка дочку Нану

19 січня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:








Відома 33-річна артистка Анастасія Приходько, яка нещодавно викликала поліцію для своєї дочки, розповіла про життя з цивільним чоловіком Нуріком Кухілаві. Співачка зізналася, чому пішла від екс-коханого.

Українська співачка розповіла про зради і побої колишнього чоловіка

Анастасія Приходько / фото: facebook.com/anastasiyaprykhodko

У програмі "Неймовірна правда про зірок" виконавиця розповіла, що її колишній чоловік відрізнявся неадекватною поведінкою, агресією, викликаними алкогольним сп'янінням. За словами Анастасії, абхазький бізнесмен їй часто зраджував, але вона дізналася про це занадто пізно.

"Зради були на постійній основі. Я навіть сама знайшла переписку в його телефоні ", — згадує українська виконавиця.

Але Анастасія дуже хотіла зберегти сім'ю, тому закривала очі на таку поведінку колишнього коханого, адже з Нуріком Кухілаві вона виховувала маленьку доньку Нану. Однак, після того, як він вперше підняв руку на дитину, співачка вирішила, що з неї вистачить і закінчила ці стосунки.

За словами Приходько, вона подумала, яким буде життя її дочки, якщо батько такий агресивний і неврівноважений, а мати буде постійно в сльозах. Зараз вона з цивільним чоловіком не спілкується, як і її 10-річна дочка Нана.

Відомо, що після розриву з абхазьким бізнесменом артистка у 2013 році вийшла заміж за Олександра Приходько, якому народила сина і насолоджується з ним спокійним і щасливим сімейним життям.

Нагадаємо, український музикант Сергій Бабкін, який разом зі своєю дружиною Сніжаною вже 11 років і виховує трьох дітей, відверто розповів, як одного разу зрадив своїй коханій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що син Віктора Павліка розповів, як йому вдалося вимолити прощення дружини після зради.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини