Головна Новини Зірки персона В СБУ розповіли, чому Кіркорова видалили із "чорного списку"
commentss НОВИНИ Всі новини

В СБУ розповіли, чому Кіркорова видалили із "чорного списку"

В СБУ повідомили про причини такого рішення

27 червня 2021, 23:55 comments2545
Поділіться публікацією:

Російський співак Філіп Кіркоров може приїхати в Україну. Стало відомо, що його прибрали із переліку осіб, які загрожують національній безпеці держава. В СБУ повідомили, що таке рішення було прийняте через відповідні судові прецеденти. Про це пише "Українська правда".    

В СБУ розповіли, чому Кіркорова видалили із "чорного списку"

Філіп Кіркоров (фото із відкритих джерел)

"У роз'ясненні Міністерства культури та інформаційної політики України від 24 червня 2021 року, йдеться, що в таких питання  є чимало судових прецедентів, відтак, Службі безпеки України потрібно додаткового опрацювати дане питання", — повідомили в СБУ.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" повідомив про те, що Філіпа Кіркорова внесли до переліку осіб, які загрожують нацбезпеціВідповідне рішення ґрунтується на листі від Служби безпеки України. Зазначений лист в Мінкульті отримали 11 червня. Наказ про внесення Кіркорова до переліку видали 22 червня. У пресслужбі додали, що процедура автоматична, тому Мінкульт не приймає рішення включати чи ні окремих осіб до переліку. Наявність людини в так званому "чорному списку" означає заборону показу на телебаченні програм з його участю.

Нещодавно стало відомо, що артиста виключили із такого списку. Популярний російський співак Філіп Кіркоров, якого напередодні визнали особою, що представляє загрозу національній безпеці країни, був виключений із "чорного списку".

Згідно з новим листом Служби безпеки України з проханням відкликати попередній лист про включення Філіпа Кіркорова з попереднього переліку осіб, які загрожують національній безпеці України, МКІП виключає Кіркорова з цього списку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

19 липня 2021, 11:23

Не по зубам оказался Филипп нашей сбушке. Кучка зеленых гопников хотела закошмарить ЗВИЗДУ. Укакались, однако. Цирк.

Іван

28 червня 2021, 10:33

Та що ви хочете, коли вся Україна перетворена на суцільний "Квартал-95", і це було б смішно, якби не було так сумно та соромно.

Иван

27 червня 2021, 23:34

Когда СБУ возглавляет агент ФСБ удивлятся нечему. Он же регулярно общается с фсбшными кураторами из московского сатанатата прихожанином которого состоит.

пуд

27 червня 2021, 23:14

вместо киркорова в "черный список"-СБУ


Новини