Головна Новини Зірки шоу бізнес Кіркорова внесли до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіркорова внесли до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці

Наявність людини в так званому "чорному списку" означає заборону показу на телебаченні програм з його участю

24 червня 2021, 02:55 comments2585
Поділіться публікацією:

Російського співака Філіпа Кіркорова внесли до списку осіб, які загрожують національній безпеці України. Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики

Кіркорова внесли до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці

Філіп Кіркоров (фото з відкритих джерел)

Відповідне рішення ґрунтується на листі від Служби безпеки України. Зазначений лист в Мінкульті отримали 11 червня. Наказ про внесення Кіркорова до переліку видали 22 червня.

У пресслужбі додали, що процедура автоматична, тому Мінкульт не приймає рішення включати чи ні окремих осіб до переліку. Наявність людини в так званому "чорному списку" означає заборону показу на телебаченні програм з його участю.

Водночас Кіркоров назвав український Крим "російським" і незаконно відвідував півострів.

Нагадаємо, в Мережі з'явився відеоролик, на якому продемонстрована справжня фігура популярного російського виконавця Філіпа Кіркорова. Виявляється, що фотографії, якими ділитися співак в соцмережах, не зовсім відповідають дійсності. Напередодні Кіркоров опублікував на сторінці в Instargam знімок, на якому показав оголений і підтягнутий торс. Однак в Telegram-каналі "Тільки нікому" оприлюднили відео, де видно кругленький живіт знаменитості. У своєму акаунті Кіркоров з густою рослинністю на грудях позував на пляжі в Об'єднаних Арабських Еміратах в яскравих шортах і з голим торсом.

Раніше гучний скандал з російським співаком Філіпом Кіркоровим, як виявилося, назавжди поставив крапку на продюсерській роботі відомої в Україні продюсерки Нателли Крапівіної. Вона вже багато років співпрацює з відомою в нашій країні та на теренах колишнього СНГ співачкою Світланою Лободою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван

24 червня 2021, 09:08

Так він же Народний артист України!


Новини