Головна Новини Зірки персона Від ускладнень COVID-19 помер зірка «Білого сонця пустелі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Від ускладнень COVID-19 помер зірка «Білого сонця пустелі»

Від ускладнень, викликаних коронавірусом, помер грузинський актор Кахі Кавсадзе - зірка фільму «Біле сонце пустелі»

27 квітня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

На 86-му році життя перестало битися серце відомого грузинського актора Кахі Кавсадзе, який найбільше запам'ятався глядачам роллю Абдули в радянському художньому фільмі "Біле сонце пустелі".

Від ускладнень COVID-19 помер зірка «Білого сонця пустелі»

Кахі Кавсадзе / фото: скріншот з відео

Як повідомляє "Ехо Кавказу", актор помер в Тбілісі від ускладнень, які виникли в результаті перенесеної коронавірусної інфекції. Вперше він потрапив до лікарні в листопаді 2020 року з діагностованою дихальною недостатністю. Кахі Давидович був переведений на штучну вентиляцію легенів, але потім йому стало краще і родичі повідомили про успішну перемогу над COVID-19. Однак, в лютому зірка фільму "Біле сонце пустелі" знову опинився в лікарні через ускладнення і за його життя лікарі боролися протягом 2-х місяців.

Відомо, що Кахі Кавсадзе зіграв в понад 80 кінострічках і брав участь у багатьох театральних постановках. Фрази його відомих кіногероїв Дон Кіхота та Абдулли з культового фільму "Біле сонце пустелі" розійшлися на цитати. Саме ця роль і стала візитною карткою в кар'єрі актора.

Нагадаємо, що на 60-му році життя помер модний дизайнер Альбер Ельбаза. Згідно з інформацією Haaretz, чоловік помер від коронавірусної інфекції в одній з лікарень Парижа. До цього він кілька днів пробув в штучній комі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на 62-му році життя перестало битися серце російського музиканта, поета і художника Свена Гуідовіча Гундлаха. Відомо, що музикант помер в одній з московських ковідних лікарень. Причиною смерті названо коронавірус. Напередодні смерті він впав у кому, і не зміг з неї вийти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини