Головна Новини Зірки персона Відома актриса закопує свої нагороди в саду: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома актриса закопує свої нагороди в саду: у чому причина

Актриса вважає це досить кумедним

11 березня 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

42-річна відома актриса, зірка фільмів "Зникла" і "Аферистка" Розамунд Пайк зізналася, де зберігає свої кінонагороди. І це вельми незвичайне місце для таких речей.

Відома актриса закопує свої нагороди в саду: у чому причина

Розамунд Пайк / фото: hk.asiatatler

Знаменитість під час бесіди з телеведучою Еллен Дедженерес розповіла, що трофеї за свої успіхи в кіноіндустрії вона закопує в саду біля будинку, залишаючи якусь їх частину на поверхні. Розамунд Пайк пояснює, що не хоче виставляти їх напоказ, бо вважає це своєрідними хвастощами.

"Я думаю, що це незручно, тому я закопую їх в саду, виставляючи деякі частини назовні, щоб ви могли мигцем побачити руку, а може бути, корону або глобус", — зізналася зірка актриса.

Зірка фільму "Зникла" вважає таке місце зберігання статуеток досить кумедним і уявляє, як таким знахідкам зрадіють люди, які одного разу куплять її будинок.

Відзначимо, що акторським проривом для Пайк стала саме роль у фільмі "Зникла", що є адаптацією однойменного роману Гілліан Флінн. За цю роль у 2015 році вона була номінована на премії "Оскар", "Золотий глобус", а також BAFTA в категорії "Краща жіноча роль". У 2019 актриса отримала "Еммі", а у 2021 — "Золотий глобус".

Нагадаємо, що в ніч на 1 березня 2021 року в США відбулася 78-а церемонія вручення кінопремії "Золотий глобус". Світові знаменитості змогли блиснути своїми розкішними вбраннями на червоній доріжці. Хто ж запам'ятався найбільше, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відому голлівудську актрису Ніколь Кідман "вдарили" в театрі. Знаменитість стала жертвою агресії невідомого чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини