Головна Новини Зірки персона Відомий співак натякнув на роман з Анджеліною Джолі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий співак натякнув на роман з Анджеліною Джолі

Канадський виконавець випустив трек, у якому, як вважають шанувальники, підтвердив свої романтичні стосунки з Анджеліною Джолі

11 січня 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

31-річний популярний виконавець The Weeknd підігрів плітки про свій роман із 46-річною зіркою Голлівуду Анджеліною Джолі, які активно почали розповсюджуватися в мережі ще цього літа.

Відомий співак натякнув на роман з Анджеліною Джолі

The Weeknd / Фото: CBS Photo Archive

Канадський співак нещодавно представив шанувальникам свій новий альбом під назвою "Dawn FM" і в одному з треків заспівав рядок: "Моя нова дівчина — вона кінозірка". І фанати вирішили, що відноситься вона саме до зірки "Малефісенти" Анджеліни Джолі. Річ у тому, що влітку знаменитостей помітили в одному з ресторанів, а згодом на музичному концерті. Як повідомляли джерела, їх зблизили спільні робочі проекти.

Чутки про роман, які після цього почали активно розповсюджуватись в інтернеті, не коментував ні The Weeknd, ні Анджеліна Джолі. Але один з інсайдерів заявив, що знаменитості хоч і вдають, що тільки дружать, але всі розуміють, що їх пов'язують серйозніші стосунки.

Нагадаємо, відомий виконавець The Weeknd написав у соціальній мережі гнівну посаду, в якій звинуватив керівництво музичної премії "Ґреммі". Що обурило співака?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у жовтні 2021 року голлівудську красуню Анджеліну Джолі "застукали" разом із колишнім чоловіком Джонні Лі Міллером. Вони повечеряли у ресторані, після чого разом поїхали автомобілем.

Читайте також, що влітку 2021 року американській актрисі, зірці фільму "Основний інстинкт" Шерон Стоун приписували роман із 25-річним репером RMR. За словами анонімного джерела, між Шерон та молодим виконавцем виникла "унікальна дружба". Знаменитості багато часу проводили разом, розважалися та танцювали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини