Головна Новини Зірки персона Влад Яма ледь не помер на Новий рік: інцидент стався просто на сцені
commentss НОВИНИ Всі новини

Влад Яма ледь не помер на Новий рік: інцидент стався просто на сцені

Хореограф зізнався, що від смерті його врятував випадок

4 січня 2022, 17:56
Поділіться публікацією:

Відомий український хореограф Влад Яма приголомшив шанувальників історією з життя. Танцюрист розповів, як одного разу мало не помер під час виступу. Про це пише ТСН.

Влад Яма ледь не помер на Новий рік: інцидент стався просто на сцені

Влад Яма -фото: Instagram / @vladyama_official

У телевізійному шоу "Хто зверху" Яма зізнався, що інцидент стався у Новий рік, коли артистові було 19 років. На той час хореограф виступав у складі українського балету Freedom.

Під час новорічного виступу Яма стояв на сцені у задньому ряду. І раптово спрацювали хлопавки, конфетті від яких танцюрист випадково вдихнув, проте видихнути їх йому не вдалося.

"Це був 2003 рік. Я стояв на сцені в останній лінії балету Freedom... У всіх в руках були келихи шампанського. Коли пробили годинник: три, два, один, бах — я зробив вдих і зрозумів, що не можу дихати", — Розповів Яма.

У зв'язку з тим, що артист тоді перебував в останній смузі, інші учасники балету не звернули увагу на те, що йому стало погано. У результаті хореограф впав на сцену, розбивши при цьому келих. Сам Яма зізнався, що на той момент його врятував випадок:

"Ніхто не міг допомогти... Зрештою я впав, і коли почав кашляти, зміг відкашляти метафан. Але здається, не дихав півхвилини", – згадав події того дня хореограф. 

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що бізнес-менеджер, який працював з кількома відомими знаменитостями, включаючи сім'ю Кардаш'ян-Дженнер, було знайдено мертвим минулого тижня. За даними поліції, жінка отримала тупі травми та удушення. Влада заарештувала 49-річного хлопця Анджели Джейсона Баркера за підозрою у вбивстві.

Також на порталі – Зоряні втрати: знаменитості, які пішли з життя у 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини