Головна Новини Зірки персона Володимир Дантес розповів, чи має бронь від мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Дантес розповів, чи має бронь від мобілізації

Український артист Володимир Дантес поділився як пройшов його візит до військкомату

13 червня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Минулого тижня популярний український виконавець Володимир Дантес відвідав територіальний центр комплектування (ТЦК), де провів понад вісім годин, чекаючи на свою чергу для оновлення особистих даних.

Володимир Дантес розповів, чи має бронь від мобілізації

Володимир Дантес розповів, як пройшов його візит до ТЦК.

Дантес, відомий своїми музичними хітами та активною громадянською позицією, наголосив, що його візит у військкомат пройшов без жодних проблем. Він також спростував чутки про наявність у нього броні від мобілізації, наголосивши, що перебуває в рівних умовах з усіма громадянами країни.

"Щоразу, коли треба було йти у військкомат, я йшов. У мене немає бронювання. Міністерство культури, дякую за відсутність бронювання для всіх діячів культури. Тільки для цирку та Єдиного марафону, вони ж важливі", — сказав Дантес.

У відповідь на критику на адресу публікації своїх фотографій з-під ТЦК Дантес висловив подив.

"Мене хейтять, ніби мені заплатили гроші за рекламу, а я лише стояв у черзі, щоб оновити свої дані". Артист також додав, що за медичними показниками його визнано обмежено придатним і має пройти військово-лікарську комісію (ВЛК).

Нагадаємо, що відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів в інтерв'ю виданню "ТиКиїв", що на початку повномасштабного вторгнення не бачив сенсу вступати до лав територіальної оборони, адже він перебував у невеликому селищі.

Крім того, Спартак Субота, відомий український блогер, чиє ім'я асоціюється з низкою скандалів, висловився про свої наміри щодо служби у Збройних Силах України. Субота підкреслив, що хоч і не має страху перед перспективою військової служби, найближчим часом приєднуватися до військових не планує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини