Головна Новини Зірки персона Як почуває себе Григорій Чапкіс: син розповів про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Як почуває себе Григорій Чапкіс: син розповів про його стан

Грег розповів, що його батькові стало набагато краще

30 грудня 2020, 15:51
Поділіться публікацією:

Син популярного українського хореографа Григорія Чапкіса Грег поділився, як себе зараз почуває його батько. Відомо, що 10 днів тому він потрапив до лікарні з двобічною пневмонією.

Як почуває себе Григорій Чапкіс: син розповів про його стан

Григорій Чапкіс. Фото: karavan.ua

За словами Чапкіса-молодшого, його батько йде на поправку і стан його здоров'я потроху покращується. Він додав, що кілька днів тому його вже виписали з лікарні, тому він продовжує лікування вдома. Цією інформацією Грег поділився на своїй сторінці в соціальних мережах.

Він опублікував в Instagram ролик, в якому він розповідає Катерині Осадчій про свій сюрприз у фіналі "Танців з зірками". Йдеться про зустрічі Григорія з сином, який прилетів в Україну, зробивши батькові приємний і зворушливий сюрприз.

"Якщо ви, друзі, не знали, я здивував свого батька на шоу "Танці з зірками" і отримав можливість судити поруч з ним під час фіналу. Нещодавно він захворів і був госпіталізований з пневмонією. Вчора я дізнався, що він повернувся додому і почувається себе набагато краще. Я відчуваю значне полегшення і щастя, що він удома. Спасибі всім за підтримку, ваші молитви так багато значать для мене і моєї родини", — написав Грег.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Григорій Чапкіс вперше показав фото з лікарні. Українського хореографа Григорія Чапкіса госпіталізували через погане самопочуття. Незабаром з'ясувалося, що у нього двостороннє запалення. Він знаходиться в лікарні ще з минулого тижня, і ось нарешті у нього з'явилася можливість вийти на зв'язок зі своїми шанувальниками.
Так, легендарний танцюрист поділився фотографією, яку зробив лежачи на лікарняному ліжку. Він опублікував знімок на своїй сторінці в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини