Головна Новини Зірки персона Як виглядає чоловік із найкрасивішим обличчям на планеті (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає чоловік із найкрасивішим обличчям на планеті (ФОТО)

Актор, виконавець і манекенник Пеінг Такхон з М'янми визнаний володарем найкрасивішої чоловічої особи у світі

4 січня 2022, 11:55 comments1639
Поділіться публікацією:

25-річний чоловік Пеінг Такхо, який працює у модельному бізнесі та паралельно займається акторством, був визнаний найкрасивішим чоловіком у світі, за версією видання TC Candler.

Як виглядає чоловік із найкрасивішим обличчям на планеті (ФОТО)

Пеінг Такхон / Фото: paing_takhon

Але хлопець не зміг насолодитися своїм новим титулом, бо цього ж дня, коли отримав звання "Найкрасивіше обличчя 2021 року", його засудили до трьох років ув'язнення за участь у політичних протестах, які проходили у М'янмі. Хлопця було заарештовано ще у квітні минулого року за підтримку протестувальників у соціальних мережах.

Велику популярність 25-річний Пеінг Такхо отримав у 2021 році. Він активно почав зніматися у фільмах та телесеріалах у рідному місті. А ще хлопець часто публікує в мережі фотографії в образі буддійського ченця, за що прославився як "найгарячіший монах".

До речі, у рейтингу TC Candler за звання "Найкрасивішої людини на планеті" Пеінг Такхо обігнав зірку "Тора" та "Месників" Кріса Хемсворта. Голлівудському актору дісталося друге місце.

Як виглядає чоловік із найкрасивішим обличчям на планеті (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що модель Белла Хадід, яку неофіційно обрали найпривабливішою дівчиною 2020 року, здивувала шанувальників старими знімками, де позує лише в одній спідній білизні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська актриса Софія Вергара, яка займає перше місце серед найоплачуваніших актрис світу, поділилася архівними кадрами, де позує без бюстгальтера.

Читайте також, що розважальний ресурс TC Candler разом з Independent Critics представив рейтинг ТОП-100 найкрасивіших жінок. Перемогу у ньому здобула 19-річна модель Яель Шелбія. Дівчина випередила таких світових знаменитостей як Приянку Чопра, Галь Гадот, Андріану Гранде та інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини