Головна Новини Зірки персона Яким буде весілля Періс Хілтон: зірка розкрила деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде весілля Періс Хілтон: зірка розкрила деталі

Американська світська левиця Періс Хілтон щосили готується до весілля і розкрила деталі майбутнього свята

19 серпня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

40-річна американська зірка Періс Хілтон готується стати дружиною бізнесмена Картера Реума, і на своєму весіллі вона не збирається економити.

Яким буде весілля Періс Хілтон: зірка розкрила деталі

Періс Хілтон / Фото: Getty Images

У програмі The Tonight Show світська левиця заявила, що гості будуть гуляти мінімум три дні, а вона планує змінити за цей час 10 весільних суконь. Періс хоче, щоб її весілля стало найрозкішнішим в Голлівуді, тому багато планує на цей день. А ось її бойфренд не буде так часто змінювати вбрання, тому що, за словами зірки, у нього "не такі високі запити", як у неї.

Коли відбудеться весілля американської знаменитості поки невідомо, але підготовку до розкішного свята вона хоче показати у своєму випуску реаліті-шоу Paris in Love. Періс хоче показати шанувальникам, що нарешті знайшла свого принца і її казка буде зі щасливим кінцем.

До слова, знаменитість була заручена вже тричі: у 2002 році із Джейсоном Шо, у 2005 — із Парісом Лацисом і у 2017 з актором Крісом Зілком.

Нагадаємо, що про заручини Періс Хілтон і бізнесмена Картера Реума стало відомо в лютому поточного року. Чоловік зробив пропозицію руки та серця коханої на приватному острові у день її 40-річчя. Світська левиця опублікувала романтичне відео в соціальній мережі Instagram, зазначивши, що немає нікого іншого, з ким би вона хотіла провести вічність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська актриса і співачка Періс Хілтон зізналася, що давно мріє почати в життя новий етап: вийти заміж і народити дітей. Але перш ніж зануритися у сімейне життя, світська левиця планує завершити свої розпочаті проєкти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини