Головна Новини Зірки персона Юля «Зайка» розповіла, чи знайшла любов після «Холостяка»
commentss НОВИНИ Всі новини

Юля «Зайка» розповіла, чи знайшла любов після «Холостяка»

Юлія Бельченко, що отримала прізвисько «Зайка» під час романтичного шоу «Холостяк-11», розповіла, як склалося її життя після проєкту

31 серпня 2021, 15:20 comments3130
Поділіться публікацією:








Фіналістка 11 сезону українського романтичного шоу "Холостяк" Юлія Бельченко, яку на проєкті прозвали "Зайкою", розповіла, як склалося її життя і чи перебуває вона зараз з кимось у стосунках.

Юля «Зайка» розповіла, чи знайшла любов після «Холостяка»

Юля «Зайка». Фото: julz_seven

Дівчина зізналася, що зараз у неї в житті все добре: є робота, житло, сім'я і друзі. Але єдине, що їй не вистачає, так це поруч коханого чоловіка. Юлія зазначила, що це важливий складник життя кожної людини. "Я хочу кохати й бути коханою, хочу стосунків і мені цього не вистачає", — підкреслила "Зайка".

Також Юлія вважає, що не була б щаслива в стосунках з Михайлом Заливакою, який став героєм "Холостяка-11", тому не переживає, що не виграла у фіналі. Хоча дівчина неодноразово, ще бувши на проєкті, говорила, що сильно закохана в чоловіка і бачила з ним спільне життя.

Зазначимо, що Михайло Заливако віддав своє серце 28-річній Анні Богдан, колишній дружині екскерівника Офісу президента Андрія Богдана. Стосунки Михайла й Ані розвиваються і після проєкту "Холостяк": пара багато подорожує, живе разом і радує підписників новими яскравими фотографіями.

Нагадаємо, Юлія "Зайка" минулого місяця шокувала шанувальників новиною про заміжжя з телеведучим Богданом Юсипчуком. Але пізніше з'ясувалося, що весілля було поставним — рекламою нової локації для свят.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан прокоментувала фейкове весілля Юлі Бельченко, з якою боролася за серце головного героя Михайла Заливако. Дівчина зазначила, що "Зайка" такою поведінкою перейшла кордони й обдурила своїх фоловерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини