Головна Новини Зірки персона Зірка «Беверлі-Хіллз» натякнула на шосту вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Беверлі-Хіллз» натякнула на шосту вагітність

Фанати припустили, що це першоквітневий жарт

4 квітня 2021, 18:35
Поділіться публікацією:

47-річна актриса Торі Спеллінг, яка отримала велику популярність завдяки ролі Донни Мартін в молодіжному серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", натякнула, що стане мамою в шостий раз.

Зірка «Беверлі-Хіллз» натякнула на шосту вагітність

Торі Спеллінг (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію, на якій позує в білому топіку і халаті, демонструючи свій кругленький животик. А свою публікацію вона коротко підписала: "№6".

Але шанувальники актриси залишилися в подиві, оскільки "вагітний" кадр Торі Спеллінг опублікувала в мережі 1 квітня, на День сміху. Багато фоловерів вирішили, що це всього лише жарт і навіть розлютилися на зірку: "Я дійсно сподіваюся, що ви не використовуєте вагітність як першоквітневий жарт, враховуючи, що так багато жінок хочуть мати хоча б одну дитину. А Ви були благословенні п'ять разів, будь ласка, проявіть співчуття. Жартувати тут нічого!", "Сподіваюся, що це не першоквітневий жарт, тому що це не смішно, особливо для тих з нас, хто втратив дітей", "Якщо це першоквітневий жарт, ганьба вам", "Якщо це жарт, ви отримаєте багато заслуженої ненависті", — написали фоловери.

Але знайшлися і ті, хто відразу ж взявся вітати зірку "Беверлі-Хіллз" з майбутнім поповненням в сім'ї.

Відзначимо, що Торі Спеллінг була одружена двічі. У 2004 році вона вийшла за актора і сценариста Чарлі Шейніана, але їх шлюб тривав лише два роки. А в травні 2006 актриса стала дружиною актора Діна Макдермотта, якому народила п'ятьох дітей.

Нагадаємо, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" знову стане мамою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українську співачку Настю Каменських запідозрили у вагітності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини