Головна Новини Зірки персона Зірка "Друзів" випустив серію одягу в підтримку боротьби з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Друзів" випустив серію одягу в підтримку боротьби з коронавірусом

Отримані від продажу кошти актор передасть Всесвітньої організації охорони здоров'я

7 грудня 2020, 10:48
Поділіться публікацією:

Зірка американського комедійного телесеріалу "Друзі" Меттью Перрі створив колекцію одягу на підтримку боротьби з коронавірусною інфекцією.

Зірка "Друзів" випустив серію одягу в підтримку боротьби з коронавірусом

ФОТО: З відкритих джерел

51-річний актор, який зіграв роль Чендлера Бінга, випустив лімітовану лінію одягу, на якій написані жарти персонажа, або його танцююче зображення. У колекції Меттью Перрі представлені футболки, бейсболки, худі, а також чашки.

Зірка ”Друзів” випустив серію одягу в підтримку боротьби з коронавірусом - фото 2

"Що це, футболка з обмеженим тиражем на благодійність? Всього на два тижні я випущу колекцію одягу! Прибуток піде на підтримку зусиль Всесвітньої організації охорони здоров'я із боротьби з COVID-19", — повідомив актор на своїй сторінці в Instargam.

Також відомо, що ціна футболок становитиме 27 доларів, худі — 45 доларів, бейсболок — 22 долари, а чашок — 15 доларів.

Нагадаємо, що раніше 51-річний Меттью Перрі нарешті зважився укласти офіційний шлюб. Його обраницею стала 29-річна дівчина Моллі Гурвіц. Про цю радісну новину він розповів у своєму інтерв'ю для журналу People. Він назвав свою обраницю "найвеличнішою жінкою на всій планеті". Для знаменитості це буде перший шлюб, тому зважитися на такий крок йому було непросто.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, виконавець головної ролі в легендарному "Гаррі Поттері" Деніел Редкліфф пояснив, чому ніколи не зважиться завести власну сторінку в соціальних мережах. Актор не хоче, щоб користувачі бачили у своїй стрічці заголовок "Деніел Редкліфф посварився з інтернет-користувачами". Деніел також зізнався, що він категорично відмовляється розуміти саму концепцію соціальних мереж, оскільки вона може завдати непоправної шкоди психічному здоров'ю людини.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини