Головна Новини Зірки персона Зірка OnlyFans Coconut Kitty вчинила самогубство
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка OnlyFans Coconut Kitty вчинила самогубство

Популярна модель OnlyFans Діана Дітс, яка мала 5,4 млн підписників наклала на себе руки.

23 лютого 2023, 12:19 comments17936
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Діана Дітс, яка була популярною моделлю в OnlyFans під іменем Coconut Kitty наклала на себе руки через депресію та проблеми з психічним здоров'ям. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Daily Mail.

Зірка OnlyFans Coconut Kitty вчинила самогубство

Діана Дітс також відома як Coconut Kitty. Фото з відкритих джерел

Повідомлення про смерть з’явилось на початку тижня на її офіційній сторінці, де оголосили, що Діана Дітс вчинила самогубство 12 лютого. У Дітс, яка була зіркою OnlyFans під ніком Coconut Kitty було 5,4 млн підписників, а ЗМІ оцінюють її статки в 450 тис. доларів.

"Минулої неділі Coconut Kitty вчинила самогубство. Вона була впертою та сильною, але також доброю. У неї було найбільше серце, яке ми коли-небудь знали. Їй подобалося творити мистецтво та виражати себе, і ми знаємо, що багато хто з вас теж її любили, і вона завжди була вам усім дуже вдячна", — йдеться в повідомленні.

Зірка OnlyFans Coconut Kitty вчинила самогубство - фото 2

Діана Дітс була художницею-аматором і намагалась заробити гроші продажем своїх акрилових картин, проте з часом дівчина почала займатись цифровим мистецтвом. Створила сторінку на OnlyFans та публікувала там фотографії, часто використовуючи інструменти редагування для омолодження свого обличчя. Через це виник скандал, адже багато хто звинуватив її в популяризації експлуатації дітей та почав говорити про безпеку неповнолітніх в інтернеті.

"Я хотіла зробити щось, що було б схоже на реального аніме-персонажа — маленьке підборіддя, великі очі — на мою подобу, тому що я використовую свою фотографію та редагую її. Я просто хотіла створити фантазію, просто персонажа. І я змогла приховати свою особистість і все одно заробляти гроші на своєму мистецтві", — пояснює Дітс.

Зірка OnlyFans Coconut Kitty вчинила самогубство - фото 3

Діана Дітс неохоче розповідала про свій вік та кілька разів говорила, що їй 24, але це відбувалось впродовж кількох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про відомих осіб, які публічно оголосили про те, що мають ВІЛ.

Також "Коментарі" писали про сім знаменитостей, які виросли в бідності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини