Головна Новини Зірки персона Зірку серіалу «Сексуальна освіта» переслідував секс-збоченець
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку серіалу «Сексуальна освіта» переслідував секс-збоченець

Акторка, яка зіграла роль Рубі у серіалі "Сексуальна освіта" стала жертвою переслідування.

11 жовтня 2023, 13:00 comments1034
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Актриса Мімі Кін, яка відома за роллю Рубі у серіалі "Сексуальна освіта" була налякана постійним переслідуванням 33-річного чоловіка, який щонайменше сім разів приходив до неї додому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Daily Mail.

Зірку серіалу «Сексуальна освіта» переслідував секс-збоченець

Акторка Мімі Кін у серіалі "Сексуальна освіта". Кадр з серіалу

Чоловік, на ім'я Еміліс Лупейкіс простежив у соцмережах за 25-річною Мімі Кін і таким чином з’ясував, що актриса відправляється на день народження друга у нічний клуб в Лондоні. В клубі Еміліс підійшов до Мімі, поклав руку на спину та попросив телефон. Акторка відмовила та сказала, що має хлопця.

Через деякий час Мімі Кін помітила, що чоловік порпається в її куртці та здійняла галас. Лупейкіса вигнали з клубу, а в куртці Мімі Кін знайшла дві записки зі словами "Ми зустрінемося знову" і "Я збираюся запросити тебе на побачення".

На цьому ситуація не закінчилась. Виявилось, що Еміліс Лупейкіс простежив де мешкає Мімі Кін. Через чотири місяці Мімі знайшла букет білих троянд поблизу будинку, а ввечері Лупейкіс постукав у двері актриси. Зірка серіалу "Сексуальна освіта" виглянула у вікно і побачила чоловіка з ще одним букетом. Під час розмов з’ясувалось, що уродженець Литви вже був біля її будинку щонайменше сім разів та слідкував за актрисою у парку, під час прогулянки лісом та у барі.

Через поведінку характерну для збоченця Мімі Кін викликала поліцію, яка заарештувала чоловіка неподалік її будинку. 25-річна актриса з серіалу "Сексуальна освіта" в суді розповіла, що поведінка Лупейкіса вплинула на її життя і вона почала думати про переїзд, адже боялась сама залишатись вдома.

Захист в суді намагався виправдати чоловіка та вказав, що клієнт "прийшов до розуміння того, що його поведінка була дуже невідповідною та нав’язливою". Попри це суддя оголосив покарання для Еміліса Лупейкіса — 16 місяців в’язниці та заборону контактувати з Мімі Кін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про порноакторку Міа Халіфу, яка втратила контракт через свої вислови про війну. Від співпраці з зіркою фільмів для дорослих відмовилась компанія Playboy.

Також "Коментарі" писали про секс та його різновиди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини