Головна Новини Зірки персона Знову вільна: Дженніфер Лопес офіційно розірвала заручини
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову вільна: Дженніфер Лопес офіційно розірвала заручини

Голлівудська красуня Дженніфер Лопес офіційно підтвердила чутки про свій розрив із баскетболістом Алексом Родрігесом

15 квітня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Популярна 51-річна акторка, зірка кінострічок "Паркер" і "Почни спочатку" Дженніфер Лопес офіційно оголосила про те, що вони з Алексом Родрігесом розлучилися, але залишатимуться в дружніх стосунках. Такою інформацією поділилося видання People.

Знову вільна: Дженніфер Лопес офіційно розірвала заручини

Дженніфер Лопес (фото з відкритих джерел)

Сьогодні, 15 квітня, голлівудська акторка оприлюднила звернення до публіки, в якому заявила, що розриває заручини з баскетболістом Алексом Родрігесом. Їх розкішне весілля мало відбутися влітку 2020 року, але пандемія коронавірусу завадила планам. Судячи з усього, стосунки Дженніфер і Алекса не пройшли перевірку карантином.

"Ми зрозуміли, що стаємо друзями, й сподіваємося на те, щоб залишитися ними. Ми будемо продовжувати працювати разом і підтримувати один одного в спільних бізнесах і проєктах", — йдеться у зверненні.

Американська зірка подякувала всім шанувальникам і друзям, які підтримували їх у непростий період і надсилали добрі слова.

Зазначимо, що про кризу у стосунках зіркової пари стало відомо минулого місяця. Тоді в ЗМІ з'явилася інформація, що закохані розійшлися і не змогли зберегти стосунки навіть з допомогою сімейного психолога. Але потім Дженніфер Лопес прокоментувала ці чутки й сказала, що вони з Алексом намагаються подолати труднощі.

Нагадаємо, що акторка Дженніфер Лопес і баскетболіст Алекс Родрігес зустрічалися 4 роки. У березні 2019 року вони заручилися, але зіграти весілля їм так і не вдалося.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кілька днів тому зірка Дженніфер Лопес опублікувала фотографію, на якій видно, що у неї на пальці немає обручки, подарованої коханим Алексом Родрігесом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини