Головна Новини Зірки скандал Англійський ведучий дитячого шоу був звинувачений у двох вбивствах і зґвалтуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Англійський ведучий дитячого шоу був звинувачений у двох вбивствах і зґвалтуванні

Зірка 90-х проведе у в'язниці 9 років

14 серпня 2021, 19:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Англійського телеведучого Пола Балларда, який у минулому вів дитяче шоу під назвою Diggit, звинуватили у вбивстві двох осіб, а також у зґвалтуванні жінки в готельному номері. Про це передає видання The Sun.

Англійський ведучий дитячого шоу був звинувачений у двох вбивствах і зґвалтуванні

Пол Баллард звинувачений у вбивствах і зґвалтуванні. Фото з відкритих джерел

39-річний ведучий, за словами джерела, скоїв сексуальне насильство над жінкою в одному з готелів. Після скоєного телезірка почав погрожувати своїй жертві й говорити, що вона помре в результаті теракту. Незабаром постраждалій вдалося втекти з номера й оповістити про те, що трапилося, співробітника готелю. До речі, пізніше Пол Баллард заявить, що секс був з обопільної згоди та ніяких погроз у бік жінки від нього не надходило.

Пізніше після вживання кокаїну і канабісу Баллард сів у свій автомобіль разом зі своїм 12-річним сином і поїхав у невідомому напрямку. У той момент він їхав зі швидкістю 100 км/год і, мабуть, не встигнувши швидко загальмувати, врізався в інший автомобіль. Жінка, що була за кермом машини, загинула на місці події.

Також повідомляється про те, що ведучий збив 48-річного чоловіка, який стояв на автобусній зупинці й чекав свою дружину і дітей. На великій швидкості автомобіль Пола збив чоловіка на очах у великої кількості людей. Від отриманих травм він помер ще до прибуття медиків.

Пол Баллард був заарештований за скоєні злочини. Йому був винесено покарання у вигляді дев'яти років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що модель звинувачує зірку "Загону самогубців" у зґвалтуванні. Актор прокоментував інформацію на своїй сторінці в Instagram. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" писав про те, що відомого репера і модель звинувачують у зґвалтуванні малолітньої фанатки. За словами постраждалої, хлопець привів її у свій будинок, напоїв і зґвалтував. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини