Головна Новини Зірки скандал Кім Кардашьян розлучається з Каньє Уестом - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян розлучається з Каньє Уестом - ЗМІ

Американська модель Кім Кардашьян вже звернулася до адвоката щодо підготовки документів для розлучення

6 січня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Відома модель Кім Кардаш'ян планує розлучитися зі своїм чоловіком Каньє Вестом. Про це давно ходили чутки в ЗМІ, проте нещодавно видання Page Six їх посилило ще більше.

Кім Кардашьян розлучається з Каньє Уестом - ЗМІ

Кім Кардашьян розлучається з Каньє Уестом. Фото: gazeta.ru

Вже давно відомо, що Кім Кардаш'ян важко побачити з обручкою на руці. На ці новорічні свята подружжя відпочивало окремо один від одного. Репер поїхав на своє ранчо у Вайомінгу.

Проте журналісти дізналися, що модель звернулася до свого адвоката, щоб підготувати позов до суду та остаточно розлучитися з Каньє Вестом.

Page Six прогнозує, що цей розрив пара легко перенесе, адже розлучення зірки планували вже давно. Єдиним серйозним питанням та приводом для розбірок може стати будинок в Каліфорнії, який коштує шістдесят мільйонів доларів.

Також раніше Каньє Вест написав у своєму Твіттері, що вже два роки хоче розлучитися зі своєю дружиною. Проте невдовзі репер видалив пост. Такі необдумані рішення пов'язують з діагностованим в знаменитості біполярним розладом.

Нагадаємо, що подружжя разом з 2014-го року. Зараз зірки виховують чотирьох дітей. З ким залишаться діти після офіційного розлучення — поки невідомо.

Повідомляємо, що раніше стало відомо про вагітність американської актриси Емми Стоун. Про особливий стан зірки дізналися папараці. Саме вони побачили Емму під час прогулянки. В неї було видно животик неозброєним оком. На прогулянці вона була одягнена в домашні просторі речі — лосини та вільну футболку. Прогулювалася жінка у зручному взутті.

Також сайт "Коментарі" розповідає, що 55-річний американський репер Андре Ромеллу Янг, більш відомий під сценічним ім'ям Dr. Dre, опинився в реанімації через аневризми судини головного мозку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини