Головна Новини Зірки скандал Колишня дівчина голлівудського актора розкрила його страшну таємницю
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня дівчина голлівудського актора розкрила його страшну таємницю

Дівчина розповіді про те, яким жахливим чином актор готувався до зйомок у фільмі

19 лютого 2021, 11:58
Поділіться публікацією:

Відомий американський актор Шайа ЛаБаф, який прославився своїми ролями у фільмах "Трансформери", "Тупий і ще тупіший тупого" і багатьох інших, вбивав вуличних тварин. Про це розповіла його колишня дівчина, співачка FKA Twigs, в інтерв'ю для журналу Elle.

Колишня дівчина голлівудського актора розкрила його страшну таємницю

Американський актор вбивав собак на вулиці - фото: Getty Images

За словами екс-коханої голлівудського актора, під час підготовки до зйомки фільму "Вибиваючи борги", який вийшов на телеекрани у 2020 році, Шайа придумав спосіб, як краще вжитися в майбутню роль. Він став вбивати бродячих собак в місті. Варто відзначити, що в фільмі Шайа ЛаБаф повинен був грати бандита, який разом з колегою карав боржників, "вибиваючи" з них борги для авторитетних бандитів Лос-Анджелеса.

Співачка зазначила, що дізнавшись про те, як її коханий "вживається" в роль, прийшла в жах, адже таке неможливо було навіть уявити. Вона спробувала йому пояснити, що це жахливі вчинки й жодна роль цього не варта. Однак актор став заперечувати це, стверджуючи, що вбивства собак і справді допоможуть йому краще відіграти роль у фільмі та краще в неї вжитися.

Крім того, кінозірка звинувачував дівчину в тому, що вона не підтримує його у творчості. Потім він і зовсім заявив, що вона не знає, як це, бути актором. Шайа порівняв професію своєї партнерки з професією кіноактора і зазначив, що він не забирається на сцену заради пари рухів, а відіграє справжню роль у фільмах.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про висхідних зірок 2021: хто потрапив до рейтингу журналу Time. Також сайт інформував про смерть відомого російського актора, зірки "Іронії долі" і "Службового роману".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини