Головна Новини Зірки скандал Компанія Louis Vuitton зганьбилася через свою річ: що сталося (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Louis Vuitton зганьбилася через свою річ: що сталося (ФОТО)

Чоловічий джемпер був вилучений з продажу

9 лютого 2021, 16:04
Поділіться публікацією:

Французький будинок моди Louis Vuitton викликав обурення в соціальних мережах після використання неправильних кольорів для джемпера. Про це інформує сайт Daily Mail.

Компанія Louis Vuitton зганьбилася через свою річ: що сталося (ФОТО)

Louis Vuitton переплутав кольори прапорів Ямайки і Ефіопії - фото: з відкритих джерел

Як повідомляє джерело, на сайті компанії з'явився новий джемпер. На фотографіях зображена модель в чоловічому светрі з зеленою, жовтою і червоною смугами. В описі до нього було сказано, що дизайнери надихнулися національним прапором Карибського острова Ямайки. До слова, вартість речі становила 1730 доларів.

Компанія Louis Vuitton зганьбилася через свою річ: що сталося (ФОТО) - фото 2

Однак користувачі Мережі помітили, що кольори на джемпері переплутані. Тобто бренд використав ефіопський прапор. На речі зображені кольори прапора Растафари та Ефіопії, замість чорного, зеленого і золотого, які присутні на прапорі Ямайки. Користувачі, які помітили помилку, звинуватили бренд в тому, що він навіть не спромігся перевірити, як виглядає прапор Ямайки.

"Це те, що ми цінуємо як ямайці: кольори нашого прапора — чорний, золотий і зелений. Чорний колір - це природне багатство і краса сонячного світла, золото - сільське господарство, а зелений колір — це надія", — відзначили в одній із соціальних мереж.

Компанія Louis Vuitton зганьбилася через свою річ: що сталося (ФОТО) - фото 3

Прапор Ямайки

Компанія Louis Vuitton зганьбилася через свою річ: що сталося (ФОТО) - фото 4

Прапор Ефіопії

Після скандалу, що розгорівся в соціальних мережах французький Будинок моди видалив із сайту модель джемпера з неправильними  кольорами. Однак він все ще продається на японському сайті BuyMa.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Демі Мур відповіла на чутки про пластичну операцію, а також про те, що Володимир Дантес зізнався у шкідливу звичку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини