Головна Новини Зірки скандал Оскароносного актора звинуватили у сексуальних домаганнях до чоловіків: подробиці скандалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Оскароносного актора звинуватили у сексуальних домаганнях до чоловіків: подробиці скандалу

Гучні сексуальні скандали вплинули на кар'єру знаменитості та практично поставили на ній хрест.

26 листопада 2022, 00:05
Поділіться публікацією:

Днями стало відомо про те, що проти дворазового володаря премії "Оскар", відомого голлівудського актора Кевіна Спейсі було висунуто низку нових звинувачень у сексуальних домаганнях.

Оскароносного актора звинуватили у сексуальних домаганнях до чоловіків: подробиці скандалу

Ілюстраційне фото/Engin_Akyurt

Так, Королівська прокурорська служба Англії та Уельсу повідомила про те, що проти знаменитості було висунуто сім нових звинувачень у сексуальних домаганнях щодо одного чоловіка.

Серед них три звинувачення у непристойній поведінці, три звинувачення у сексуальному насильстві та одне у примусі людини до сексуальних дій без її згоди. Стверджується, що ці дії були здійснені в період із 2001 по 2004 рік.

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2017 року актор Ентоні Репп розповів, що у 1986 році Спейсі намагався схилити його до сексу. На той момент акторові було 14 років. Згодом ще 15 людей звинуватили Спейсі у подібних випадках домагань. Зазначається, що вісім людей, які працювали з Кевіном Спейсі у серіалі "Картковий будиночок", також звинуватили актора у домаганнях. Люди, які працювали в театрі "Old Vic", де 11 років Спейсі був художнім керівником, також підтримали постраждалих колег і заявили про те, що актор дійсно чіплявся до хлопців та поводив себе з ними "занадто розкуто".

За даними фактами було проведено розслідування, проте Спейсі так і не було притягнуто до відповідальності. Деякі позови відкликали самі заявники, а деякі факти просто не були доведені.

Незважаючи на це, влітку має відбутися засідання у справі про сексуальні домагання. Постраждалими було названо трьох чоловіків, а самі інциденти відбувалися в період з 2005 по 2013 рік. Тепер же до цих звинувачень додалося ще сім епізодів, які були пов'язані з одним й тим самим чоловіком.

Сексуальні скандали практично повністю зруйнували кар'єру колись успішного актора: після 2017 року з ним розірвали контракти всі студії. Так, сервіс Netflix і телестудія MRC повідомили, що Кевін Спейсі більше не братиме участі у зйомках серіалу "Картковий будиночок". Було також оголошено, що зйомки біографічного фільму Гора Відала, в якому він грав головну роль, припинені. Netflix розірвав усі зв'язки з актором. Його перестали запрошувати в кіно та серіали, а ім'я Спейсі ніхто не хотів чути.

У 2017 році Спейсі офіційно заявив про свою гомосексуальність і неодноразово вибачався за свою непристойну поведінку в минулому, проте все це, на жаль, не врятувало кар'єру актора.

Для довідки: Кевін Спейсі – відомий 63-річний американський актор театру та кіно, кінорежисер, сценарист, продюсер і пародист. У нього в арсеналі десятки ролей в успішних кінокартинах та серіалах. Він отримав два "Оскари" за фільми "Підоглядні особи" (1995 рік) та "Краса по-американськи" (1999 рік). Крім цього, актор був нагороджений десятками престижних кінопремій, таких як "Золотий глобус", "Тоні", BAFTA та багато інших.

Раніше "Коментарі" писали про те , що Наомі Кемпбелл вперше показала свою дочку. Наомі ретельно приховує всю інформацію про свою єдину спадкоємку. Світовий загалу навіть не відоме ім'я дитини.

Читайте також: Помер від раку відомий актор із серіалу "Гра престолів" (ФОТО).

Оскароносного актора звинуватили у сексуальних домаганнях до чоловіків: подробиці скандалу - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини