Головна Новини Зірки скандал Скандал з порноакторкою Міа Халіфа отримав нове продовження
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з порноакторкою Міа Халіфа отримав нове продовження

Популярна колишня порнозірка Міа Халіфа через заяви про війну в Ізраїлі потрапила у скандал.

17 жовтня 2023, 09:45 comments2761
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишня порноакторка Міа Халіфа відкрито підтримала бойовиків з ХАМАС та жартувала у соцмережах в момент нападу на Ізраїль. Як наслідок великі компанії почали розривати контракти з зіркою фільмів для дорослих.

Скандал з порноакторкою Міа Халіфа отримав нове продовження

Колишня порноакторка Міа Халіфа. Фото з відкритих джерел

Після того, як Playboy припинив співпрацю з Міа Халіфа та заблокував її акаунт на власній платформі для фото і відеоконтенту інший ресурс Pornhub також відреагував на ситуацію. Згідно з інформацією MSNBC кошти Міа Халіфа, які були отримані на Pornhub були заморожені та згодом будуть відправлені для підтримки Ізраїлю.

Нагадаємо, що Міа Халіфа неодноразово висловлювала скандальні заяви щодо палестино-ізраїльського конфлікту. Зокрема під час нападу ХАМАС у жовтні Халіфа жартувала, що Ізраїль змогли розбити "партизани у підроблених сорочках Gucci". Крім того, колишня порноакторка говорила, що ізраїльські військові нібито ціляться у дітей. 

Міа Халіфа вважає, що своїми заявами вона підтримує людей, які борються з пригнобленням. Зірка фільмів для дорослих заявила, що вона ніколи не буде на боці колоніалізму та не підтримає Ізраїль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про відомих актрис, які почали свою кар’єру з фільмів для дорослих.

Також "Коментарі" писали, що Міа Халіфа втратила контракт через свої вислови про війну. Від співпраці з порноакторкою відмовилась компанія, яка займається виробництвом інтимних товарів Red Lights Holland. Директор компанії заявив, що слова Халіфи були огидні і він сподівається на те, що колишня порноакторка стане кращою людиною в майбутньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 жовтня 2023, 09:12

Нацисти переслідують всіх хто заважає їм займатись мародерством і геноцидом. Одразу випливає фінансова складова. Навіть така. Для юдеїв брудних грошей не буває. Ради вигоди цар Нетаньяху разом з Путіним, з дідами на паличках, бігали навколо мавзолею головного терориста планети.


Новини