Головна Новини Зірки скандал Тет-а-тет з маніяком: Ксенію Собчак критикують через інтерв'ю з Віктором Моховим
commentss НОВИНИ Всі новини

Тет-а-тет з маніяком: Ксенію Собчак критикують через інтерв'ю з Віктором Моховим

Фільм про скопинського маніяка Віктора Мохова викликав бурю негативу з боку людей, і Ксенію стали звинувачувати в тому, що вона зробила "героя" з чудовиська

27 березня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Російську актрису, телеведучу і політика Ксенію Собчак критикують за її недавнє інтерв'ю маніяком Віктором Моховим, який нещодавно вийшов із в'язниці.

Тет-а-тет з маніяком: Ксенію Собчак критикують через інтерв'ю з Віктором Моховим

Собчак виявилася в центрі скандалу через інтерв'ю з маніяком Моховим - фото: screenshot YouTube

П'ять днів тому на YouTube-каналі Ксенії Собчак вийшло скандальне інтерв'ю з маніяком Віктором Моховим. Ще до виходу інтерв'ю у світ, коли тільки ходили чутки про його скору появу, громадськість дуже обурило це. Багато людей порахували, що брати інтерв'ю у людини, яка вчинила злочин такого роду — переходить всі межі.

Попри невдоволення народу інтерв'ю все ж вийшло. Собчак задавала маніякові Мохову різні питання, що стосуються його життя у в'язниці, а також безпосередньо самого злочину. Про деякі речі Мохов згадував з посмішкою на обличчі, хоча і говорив, що шкодує про скоєне. Деякі подробиці він буквально "смакував" і ніби пишався тим, що свого часу робив подібні речі.

Найбільше людей в коментарях обурила фраза маніяка: "Від мене народила, а від чоловіка не народжує. Напевно, треба знову мені зайнятися нею ". Ці слова скопинський маніяк говорив про свою жертву Олену Самохіну. Також в ході розмови Мохов заявив, що йому "по кайфу" увагу журналістів і громадськості.

ЗМІ повідомляють, що після виходу інтерв'ю Слідчий Комітет РФ зацікавився цим роликом. Голова СК доручив провести перевірку і дати правову оцінку висловлюванням маніяка.

Полонянка Мохова Катерина Мартинова заявила, що напише в прокуратуру заяву про порушення кримінальної справи проти Мохова. На її думку, підставами для арешту повинні послужити його висловлювання в інтерв'ю.

Передісторія

У 2000 році в місті Рязань безвісти зникли дві неповнолітні дівчинки — 14-річна Катя Мартинова і 17-річна Олена Самохіна. Напередодні вони вирушили на дискотеку, але додому так і не повернулися. Майже через 4 роки з'ясувалося, що в той нещасливий день вони були викрадені Віктором Моховим і Оленою Бадукіною.

Машина зупинилася поруч з дівчатами та молодий чоловік, який надалі виявився жінкою, запропонував їм підвезти їх до будинку. За кермом сидів Мохов. Дівчаток пригостили алкоголем, шоколадом і водою. У всіх продуктах було снодійне. Прокинулися Катя та Олена вже коли машина заїхала на територію приватного будинку Мохова. Після цього злочинець їх зґвалтував і спустив в бункер, який робив сам упродовж декількох років, готуючись до злочину.

У бункері дівчинки перевірили 3 роки та 7 місяців. Протягом всього часу маніяк ґвалтував їх, іноді морив голодом, а за непослух розпилював сльозогінний газ. Олена Самохіна народила від нього двох дітей. Пологи приймала Катерина. Немовлят маніяк забирав і підкидав у під'їзди будинків.

Вибратися дівчаткам допомогла кмітливість Каті. Вона написала записку з адресою та проханням про допомогу, заколола її шпилькою на волоссі та віддала квартиронаймачці Мохова, коли той вивів Катю в будинок знайомитися з нею. Цю дівчину Мохов також мав намір обпоїти снодійним і спустити в підвал, але дівчина так нічого і не випила в той вечір. Пізніше вона знайшла записку, яку їй підкинула Катя і таки віднесла її в поліцію і дівчаток вдалося врятувати. Суд засудив маніяка до 17 років колонії. У березні 2021 року він вийшов на свободу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Тіма Білоруських зізнався в зберіганні та вживанні наркотиків, а також про те, що в будинок Джонні Деппа проник бездомний і швидко в ньому освоївся.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини