Головна Новини Зірки скандал Військовий різко розкритикував відому блогерку: За**али хайпити на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий різко розкритикував відому блогерку: За**али хайпити на війні

Український військовий відреагував на допомогу для ЗСУ популярної блогерки Юлії Верби.

5 жовтня 2023, 12:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Боєць батальйону "Айдар" Стас Бунятов з позивним "Осман" розкритикував відому блогерку Юлію Вербу (Вербінець), яка за його словами "хайпує на війні". Про це повідмоляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал "Говорять снайпер".

Військовий різко розкритикував відому блогерку: За**али хайпити на війні

Військовий різко розкритикував Юлію Вербу. Фото з відкритих джерел

Після скандалу з Серієм Притулою та Антоном Тимошенком, які розкритикували блогерку за відсутність донатів для ЗСУ, Юлія Верба почала збирати гроші на допомогу українським військовим. Зокрема дівчина на початку жовтня показала, що побувала у Запорізькій області та передала військовим кілька автомобілів.

За словами Верби, українські військові отримали чотири позашляховики основним завданням яких буде здійснення евакуації. Блогерка зазначила, що саме такі машини просили у неї військові, адже їх легше ремонтувати ніж дорогі автомобілі.

На вчинок Юлії Верби відреагував боєць батальйону "Айдар" Стас Бунятов, який розкритикував блогерку з багатомільйонною аудиторією за два збори по 500 тис.

"Будьте Юлічкою Вербою, купіть 4 совкових корча для евакуації, які доїдуть до першої горки", — пише Бунятов та додає "як же ви за**али хайпити на війні, шкури тупорилі".

Це не вперше, коли військові критикують блогерку. Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий Денис Панченко заявив про своє негативне ставлення до Юлії Верби, яка за його словами "нічого не робить" для ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про зізнання відомого українського музиканта, який пішов на фронт, що його брат воює на боці Росії. Українець перестав спілкуватись зі своїми родичами з Росії після початку повномасштабної війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 жовтня 2023, 11:53

Один одного варті. Один збудувати речення без російської лайки не здатен вони і між собою так розмовляють. Про хайп на війні треба історію вчити. Найбільше хайпу галасу реклами було там де працювали з гітлером. Антигітлерівська коаліція працювала набагато тихше. Тепер можна і висновки робити. Поки наші брехуни на телемарафоні хвалились ворог ретельно перебудовувався на тривалу війну.


Новини