Головна Новини Зірки шоу бізнес Хливнюк з дроном у руках записав відео для російського артиста
commentss НОВИНИ Всі новини

Хливнюк з дроном у руках записав відео для російського артиста

Лідер українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк записав відеовідповідь російському фронтмену з гурту "Звери".

29 серпня 2023, 12:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український співак Андрій Хливнюк відреагував на фронтмена російського гурту "Звери" Романа Білика, який у серпні відвідав окуповані території України та виступив перед російськими солдатами.

Хливнюк з дроном у руках записав відео для російського артиста

Андрій Хливнюк з БпЛА MiniShark. Фото: instagram.com/andriihorolski

Лідер українського гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк з початку повномасштабного вторгнення пішов до лав ЗСУ, де за допомогою дронів знищує російських окупантів. Хливнюк записав свою реакцію на приїзд російського співака Романа Білика на окуповані території.

"Рома, извини, у меня самолет", — з насмішкою цитує Хливнюк одну з пісень Білика та тримає в кадрі БпЛА MiniShark, який був виготовлений українською компанією Ukrspecsystems.

Переглянути відео з Андрієм Хливнюком та його реакцією на приїзд лідера російського гурту "Звери" Романа Білика на тимчасово окуповані території України можна нижче:

Нагадаємо, що соліст російської групи "Звери" Роман Білик кілька років прожив в Маріуполі та Києві. На початку вторгнення росіянин висловлювався проти агресивних дій в Україні. Однак тепер антивоєнні заклики Білика зникли з соцмереж, а у серпні співак поїхав на окуповані території України, щоб підтримати російських солдатів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що солдати російської армії побили власного командира, скрутили його та передали до у полон українським військам.

Також "Коментарі" писали про лідера гурту "Бумбокс" Андрія Хливнюка, якого відпустили з армії до Лондону для виступу на благодійному матчі. Український співак під час візиту до Англії дав інтерв'ю, в якому закликав надати більше зброї, адже такі дії збережуть британських співаків та інших людей від участі у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини