Головна Новини Зірки скандал «Вульгарне Різдво»: Каменських розкритикували за зайву сексуальність на святковому виступі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вульгарне Різдво»: Каменських розкритикували за зайву сексуальність на святковому виступі (ВІДЕО)

М'яку, але все ж критику артистка отримала від своїх же прихильників

9 січня 2021, 21:07 comments1813
Поділіться публікацією:

Зірка українського шоу-бізнесу Настя Каменських (нині відома під псевдонімом NK) вирішила привітати своїх підписників у Instagram із Різдвом авторською піснею. Чимало людей оцінили номер на "ура", але знайшлися і ті, хто побачив у сценічність образі співачки "звульгарнення" свята.

«Вульгарне Різдво»: Каменських розкритикували за зайву сексуальність на святковому виступі (ВІДЕО)

Настя Каменських часто вибирає відверті образи на новорічні свята. Фото: Instagram / kamenskux

"На мій погляд всьому має бути своє місце і свій час. В цей момент я лише побачила опошлення Різдва. Ви дуже красива, сексуальна, з прекрасним голосом співачка, але в цій пісні, на мій погляд, Ваша сексуальність є недоречною. Але заспівали Ви дійсно дуже красиво", — написала під фотографією користувачка @dasha_boguslavets.

Деякі підписники Каменських погодилися з цим твердженням. Окремо люди відзначають наявність багатьох "зайвих рухів". Комусь же різдвяний виступ Насті і зовсім не додав святкового духу, тому що артистки було занадто багато.

"Пісня називається — милуюся собою і не приховую", — прокоментувала номер юзерка @ helen287725.

Втім, більшості прихильників Каменських подібний подарунок на Різдво все ж зайшов. Багато хто відзначає чарівний голос співачки, відмінну фігуру і взагалі цілісність образу. Чимала частка коментаторів погоджуються із твердженням, що Насті слід співати українською частіше — адже у неї відмінно це виходить.

Втім, чи читає артистка всі ці коментарі, враховуючи критичні, невідомо. Прямо зараз вона разом зі своїм обранцем Олексієм Потапенко (співак Потап) відпочиває на Мальдівах.

Раніше "Коментарі" розповідали, яким же подарунком на Новий Рік Настя Каменських шокувала Потапа.

Також на порталі можна дізнатися, чи знайшов спільну мову з Каменських син Потапа після того, як зірки все ж зійшлися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Котя

15 січня 2021, 07:28

КОНЧЕНАЯ ДУРА, АНТЕНЩИЦА И РАЗЛУЧНИЦА! НЕ БУДЕТ ЕЙ ЗАСТЬЯ С ПУЗАТЫМ!!!! ОН ИМПОТЕНТ!!! ОНА ДУРА НЕКРАСИВАЯ И РАЗЛУЧНИЦА. ЭТО ГРЕХ ОНА СДЕЛАЛА....


Новини