Головна Новини Зірки скандал Як Alyona Alyona пояснила свою участь в скандальному дрифті на Софіївській площі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Alyona Alyona пояснила свою участь в скандальному дрифті на Софіївській площі (ВІДЕО)

Реп-виконавиця запропонувала шанувальникам всі питання щодо дрифту адресувати організаторам зйомки

10 серпня 2021, 18:49 comments1061
Поділіться публікацією:

Одним з найбільш обговорюваних подій вівторка, 10 серпня, в Україні стало проведення скандального і, судячи з усього, несанкціонованого швидкісного дрифту в центрі Києва. Знімки постраждалої від швидкої їзди професійних гонщиків Софіївської площі заполонили новинні стрічки українців.

Як Alyona Alyona пояснила свою участь в скандальному дрифті на Софіївській площі (ВІДЕО)

Alyona Alyona стала однією із учасниць скандального дрифту на Софіївській площі. Скрін із відео

Як виявилося пізніше, однією із безпосередніх учасниць імпровізованих перегонів була відома українська співачка Alyona Alyona. Найбільшої популярності вона здобула, як перша в країні жінка, яка виконує композиції в стилі реп.

Відео-звіт про свою участь в дрифті Альона Савраненко (справжнє ім'я виконавиці — ред.) виклала в особистому Instagram-блозі. Однак незабаром, після отримання безлічі негативних відгуків навіть від постійних шанувальників, відео зі сторіз співачка вирішила видалити. Це не завадило копіям поширитися по багатьом вітчизняним новинним паблікам і сайтам.

Найбільше претензій у українців знайшлося до пошкоджень, які після себе залишили гоночні автомобілі, а також повна відсутність будь-яких загороджень, котрі б забезпечили безпеку перехожих.

Незабаром Alyona Alyona записала новий ролик, в якому спробувала чітко позначити свою позицію з приводу скандального київського дріфту, організованого компанією RedBull.

В першу чергу вона розвіяла підозри багатьох в тому, що брала участь в зйомках рекламного ролика або власного музичного кліпу.

"В Україну прилетів гонщик Конор Шенахан, який входить в ТОП-10 дрифтерів світу, — пояснила співачка. — І RedBull хотів зняти з ним відео до Дня Незалежності [України]".

Також Alyona Alyona зазначила, що саме тому вона виявилася учасницею резонансної поїздки. Все тому, що її віднесли до переліку лідерів думок, яких компанія-організатор хотіла задіяти в промо-ролику.

За словами виконавиці, її завданням було... побути пасажиркою в одному із авто. Перед цим, як підкреслює Alyona Alyona, її запевнили в тому, що всі необхідні дозволи на дрифт були отримані, а після зйомок наслідки будуть прибрані спеціальної клінінговою службою.

Із усіма неоднозначними питаннями щодо дрифту на Софіївській площі співачка запропонувала звернутися до компанії RedBull, яка і є початковим ініціатором подібного дійства.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, на які експерименти наважилася супермодель Ірина Шейк заради зйомок у черговому рекламному ролику. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, в якій рекламі знялася 73-річна мама Ілона Маска, здивувавши соцмережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини