Головна Новини Зірки скандал Зірка відомого серіалу розповіла про сексуальні домагання режисера
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка відомого серіалу розповіла про сексуальні домагання режисера

Дівчині на той момент було 15 років

22 січня 2021, 13:46
Поділіться публікацією:

Російську актрису і зірку серіалу "Універ" Анну Хилькевич, яка зіграла роль Маші Бєлової, ледь не згвалтував режисер, коли вона тільки починала кар'єру актриси. Про це знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Зірка відомого серіалу розповіла про сексуальні домагання режисера

Хилькевич розповіла про домагання режисера - фото: з відкритих джерел

Так, за словами Анни, закінчивши театральну школу, вона прийшла на "Мосфільм" на проби одного з проектів. Спочатку на неї чекало  знайомство з режисером, особиста бесіда, а вже потім відповідь: чи підходить вона на роль, чи ні.

"Зайшла в кабінет, познайомилася з режисером, поговорили. І далі він виводить мене в коридор і каже:" Дуже добре, ти мені сподобалася. Я тобі напишу куди й коли приїхати наступного разу", — розповіла актриса.

Незабаром дівчина отримала СМС-повідомлення, в якому було зазначено місце і час зустрічі з режисером. Як виявилося, Анну запросили в житловий будинок. Там її зустрів той самий режисер і провів у вітальню. В той момент у квартирі знаходився ще один чоловік. Далі, за словами дівчини, вони почали репетирувати сценку.

"Аня, прочитай цю сцену так, як ніби я дорослий чоловік, якого ти шалено хочеш. У тебе ще не було сексу, але ти хочеш спробувати це зі мною. Отямилась я в той момент, коли зрозуміла, що сиджу у нього на колінах і він намагається завалити мене", — написала Хилькевич.

Після цього дівчина одразу ж вибігла з кімнати та попрямувала до виходу. В той момент Анна не думала про те, що її просто можуть не випустити з цього будинку. Однак тримати її насильно все-таки ніхто не став, і дівчина змогла залишити приміщення. Примітно, що через кілька днів Анні подзвонили з кінокомпанії та сказали, що її затвердили на роль. Але актриса навідріз відмовилася працювати в цьому проекті.

На завершення дівчина зазначила, що карати свого кривдника ніколи не збиралася. Крім того, його ім'я розголошувати вона також не має наміру.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Ольга Бузова зі скандалом розлучилася з нареченим, а також про те, що Prada розірвала контракт з китайською актрисою, дізнавшись про неї шокуючу правду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини