Головна Новини Зірки скандал Зірку комедії «Один вдома» звинуватили у домашньому насильстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку комедії «Один вдома» звинуватили у домашньому насильстві

Американського музиканта та актора Девіна Ретрея, який зіграв у фільмі «Один удома» звинуватили у насильстві

15 грудня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

44-річний американський актор, зірка культової комедії "Один удома" Девін Ретрей опинився у центрі скандалу. Дівчина знаменитості звинуватила його у домашньому насильстві.

Зірку комедії «Один вдома» звинуватили у домашньому насильстві

Девін Ретрей (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання TMZ, Девін із коханою відпочивав у готелі, але ввечері пара дуже серйозно посварилася. Через крики, які були чутні з їхнього номера, сусіди викликали співробітників поліції.

Але коли правоохоронці прибули на місце події, дівчина актора була в окремому номері і їй нічого не загрожувало. Наступного дня вона прийшла у відділення та написала на зірку "Один вдома" заяву, звинувативши його в домашньому насильстві. Вона зазначила, що Девін намагався під час сварки її задушити, а щоб вона не кричала, закривав рот рукою. Але дівчина вкусила його, за це актор ударив її по обличчю. Після цього вона втекла з номера та переселилася до іншого. Правоохоронці почали розбирати обставини інциденту.

Нагадаємо, що шведського актора Юеля Кіннамана, який грав у фільмах "Загін самогубців", "Код доступу "Кейптаун", "Ханна" та інших, звинувачує у зґвалтуванні його колишня коханка — модель Габріелла Магнуссон (Белла Девіс).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудського актора Шайа Лабафа, котрий зіграв головну роль у кінофільмах "Трансформери", звинуватила його у насильницьких діях сексуального характеру.

Читайте також, що 27-річному французькому захиснику Бенджаміну Менді оголосили підозру у зґвалтуванні та сексуальному насильстві. Після цього спортсмена усунули від тренувань та гри у клубі. Також фанати вже не зможуть замовити футболку "Сіті" з його ім'ям та номером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини