Головна Новини Зірки скандал Зірку серіалу "Гра в кальмара" звинуватили в сексуальних домаганнях: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку серіалу "Гра в кальмара" звинуватили в сексуальних домаганнях: подробиці (ФОТО)

Відомий актор заперечує свою провину і заявляє про те, що нічого подібного не відбувалося, а його намагаються обмовити.

3 грудня 2022, 01:20 comments1467
Поділіться публікацією:

Зірку серіалу "Гра в кальмара" звинуватили в сексуальних домаганнях: подробиці (ФОТО)

Серіал "Гра в кальмара"/ Скріншот

За словами заявниці, цей інцидент стався далекого 2017 року.

Так, південнокорейського актора Про Ен Су, який зіграв яскраву роль учасника та таємного організатора ігор у гучному серіалі від стрімінгового сервісу Netflix "Гра в кальмара", звинуватили у непристойній поведінці та сексуальних домаганнях.

Повідомляється, що жінка, яка побажала залишитися анонімною, подала до суду на актора ще 2021 року, проте у квітні поточного року справу було закрито через відсутність доказів. Офіційне звинувачення актору також вирішили не пред'являти.

Проте, передбачувана постраждала, вирішила йти до кінця та подала апеляцію. Після цього прокуратура відновила розслідування.

Зірку серіалу ”Гра в кальмара” звинуватили в сексуальних домаганнях: подробиці (ФОТО) - фото 2

Варто зазначити, що 78-річний актор категорично заперечує свою провину. Про Ен Су зазначив, що у 2017 році він справді тримав у парку незнайому йому жінку за руку, проте він їй таким чином лише показував дорогу навколо озера. Він також додав, що його вибачення, винесені жінці минулого року, не були визнанням вини. На даний момент справа перебуває на етапі розслідування.

Для довідки: Про Ен Су має вищу профільну освіту, а дебютував він як актор у 1963 році. Він знімався у багатьох фільмах і був широко відомий своєю роботою в театрі, доки не отримав роль гравця №1 у серіалі "Гра в кальмара". Після цього на актора "впала" світова слава і він став суперзіркою. Актор отримав "Золотий глобус" у номінації "Найкраща роль актора другого плану на телебаченні" за роль у "Грі в кальмари" у січні цього року.

Раніше "Коментарі" писали про те, що названо головного претендента на роль нового Джеймса Бонда . У нових серіях бондіани "агента 007", мабуть, зіграє молодший актор, який змінить на цій посаді Деніалу Крейга.

Читайте також: Названо ім'я найсексуальнішого чоловіка 2022 року (ФОТО).

Зірку серіалу ”Гра в кальмара” звинуватили в сексуальних домаганнях: подробиці (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини