Головна Новини Зірки шоу бізнес Автентично і зворушливо: Пономарьов, Білик, Тіна Кароль, Dzidzio, Скрипка заспівали "Нова радість стала"
commentss НОВИНИ Всі новини

Автентично і зворушливо: Пономарьов, Білик, Тіна Кароль, Dzidzio, Скрипка заспівали "Нова радість стала"

Виконання, дійсно, зворушує до глибини душі

31 грудня 2020, 18:30
Поділіться публікацією:








Українські зірки естради виконали всесвітньо відому колядку. Народні артисти України об'єдналися, щоб привітати жителів нашої держави з прийдешніми новорічними та різдвяними святами. Відеоролик був опублікований на каналі Олександра Пономарьова перед католицьким Різдвом. За коментарями під роликом видно, що групове виконання традиційної різдвяної пісні надихнуло і зворушило підписників. Одні пишуть про те, що їхні голоси зворушили до мурашок, інші про те, що виконавцям йде українською мовою, хтось, послухавши колядку, виповнюється гордості з приводу того, що є українцем. Нижче портал "Коментарі" викладає відео, що викликає тільки позитивні емоції.

Автентично і зворушливо: Пономарьов, Білик, Тіна Кароль, Dzidzio, Скрипка заспівали "Нова радість стала"


Раніше "Коментарі" писали про те, що молода дружина українського народного артиста Віктора Павліка, а за сумісництвом і виконавчий директор Катерина Павлик, в дівоцтві Репяхова, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за останній рік. За словами Катерини, цей рік довів щирість їхньої любові, попри смерть сина народного артиста, втрати та наслідки карантину.

Крім того, порталу стало відомо про те, що Народна артистка України Тіна Кароль опублікувала на своїй офіційній сторінці в Інстаграмі відеозапис, що складається з двох знімків в стилі ню. На одному з них, в чорно-білій гамі, Тіна зображена оголеною і прикриває голі груди рукою, на другому — співачка також без одягу сидить, схрестивши перед собою ноги. Фотографії демонструються під одну з найвідоміших пісень Кароль "Ноченька".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини