Головна Новини Зірки шоу бізнес Бред Пітт став обличчям нової кампанії Brioni
commentss НОВИНИ Всі новини

Бред Пітт став обличчям нової кампанії Brioni

У колекції осінь-зима 2021 італійський бренд показав більше в'язаних речей

17 червня 2021, 05:27
Поділіться публікацією:








Голлівудський актор Бред Пітт співпрацює з Brioni з початку 2020 року. Він уже знімався в кампаніях бренду і випустив з ним спільну колекцію класичного чоловічого одягу.

Бред Пітт став обличчям нової кампанії Brioni

Бред Пітт (фото з відкритих джерел)

Тепер актор став обличчям нової осінньо-зимової колекції Brioni. Фотограф Мікаель Янссон зняв Пітта на даху голлівудського готелю в светрі грубої в'язки і сонцезахисних окулярах. Ролик уже виклали на каналі бренду.

У колекції осінь-зима 2021 італійський бренд змістив акцент з тейлорінгу на трикотаж і показав більше в'язаних речей. Вони зроблені з вовни, сертифікованої за стандартом Responsible Wool Standard ("Стандарт відповідальних джерел вовни").

Основна частина колекції надійде в продаж пізніше, але речі, в яких позував Бред Пітт, вже можна знайти на сайті Brioni. А поки ми рекомендуємо поглянути на стильне відео з актором. Він, до речі, з кожним роком стає тільки краще.

Як повідомляли раніше Бред Пітт сам того не очікуючи став зіркою "Оскара", церемонія якого відбулася 25 квітня. На світський захід Бред Пітт прийшов з новою зачіскою, викликавши бурхливу реакцію шанувальників. У мережі продовжують обговорювати новий імідж 57-річного голлівудського актора, який з'явився на "Оскарі" не просто як гість, він став однією зі знаменитостей, вручає престижну кінонагороду. Статуетку від Бреда Пітта отримала актриса Юн Е-Чжон, яка здобула перемогу в номінації "Краща жіноча роль другого плану".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна 28-річна виконавиця Селена Гомес, слідом за улюбленицею мільйонів Біллі Айлиш, також вирішила змінити свою зовнішність і перефарбувалася в платинову блондинку. Новий образ сподобався її шанувальникам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини