Головна Новини Зірки шоу бізнес Де відпочивають українські зірки взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

Де відпочивають українські зірки взимку

Пандемія коронавірусу зірвала плани багатьох українських знаменитостей

6 січня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

Через пандемію коронавірусу та карантин у світі, місць для відпочинку стало зовсім небагато. Та куди відправилися українські селебриті аби не нудьгувати вдома, розповідаємо нижче.

Де відпочивають українські зірки взимку

Зимовий відпочинок українських зірок. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Відома українська балерина Катерина Кухар повідомила, що планувала разом із сім'єю поніжитися в теплій країні біля моря. Проте плани так і не втілилися в реальність. Катерина повідомила, що, можливо, завітає до своїх друзів до Львова та покаже місто дітям, адже вони там ще ні разу не були. 

Популярна акторка Ольга Сумська зі своєю сім'єю вже традиційно поїхали відпочивати в Карпати. Там щаслива родина катається на сноубордах та радіє снігу.

 DZIDZO цього року на зимові канікули відправиться до  близьких людей у Львівську область. Проте співак мріяв потрапити до своєї мами, яка зараз знаходиться в Португалії.

Зіркова пара — Надя Дорофєєва і Володимир Дантес полетіли на Балі. Щодня вони діляться своїми емоціями від подорожі з підписниками в Інстаграмі.


Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець планує полетіти до Єгипту разом із сім'єю. Раніше йому заважали це зробити зйомки, участь у багатьох проектах та виступи.

Нагадуємо, що Потапа шокував подарунок від Насті Каменських. Співак поділився фотографією подарунку від якого він в захваті. Неординарний сюрприз оцінили і фанати зіркової пари. Що це за подарунок, читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомив, що відома модель Кім Кардаш'ян планує розлучитися зі своїм чоловіком Каньє Вестом. На ці новорічні свята подружжя навіть відпочивало окремо один від одного. Модель вже звернулася до свого адвоката, щоб підготувати позов до суду та остаточно розлучитися з  репером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини