Головна Новини Зірки шоу бізнес Дружина Венсана Касселя знялася в гарячій фотосесії для L'Officiel Paris
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Венсана Касселя знялася в гарячій фотосесії для L'Officiel Paris

Дівчина позувала модному паризькому фотографу Мілі Хіртц в розкішному вбранні

26 червня 2021, 02:41
Поділіться публікацією:

24-річна французька модель Тіна Кунаки, дружина Венсана Касселя, опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм кілька знімків зі зйомок для журналу L'officiel Paris.

Дружина Венсана Касселя знялася в гарячій фотосесії для L'Officiel Paris

Тіна Кунаки (фото з відкритих джерел)

Дівчина позувала модному паризькому фотографу Мілі Хіртц в розкішному вбранні від модного будинку Valentino. Тіна давно є музою креативного директора бренду П'єрпаоло Піччолі і регулярно співпрацює з ним.

Під час фотосесії Кунаки з'явилася в чорному комбінезоні, такого ж кольору напівпрозорому платті, куртці з леопардовим принтом і ефектному червоному платті, драпірування на якому нагадувало троянди.

Нагадаємо, Теммі Хемброу час від часу приковує увагу своїх фанатів гарними фотографіями, радуючи їх розкішними фото в білизні. На своїй сторінці блондинка розповідає, як дбає про своє тіло, мотивує займатися спортом і просто ділиться яскравими фотографіями зі свого життя. Дівчина дуже позитивна і любить розповідати про любов до спорту і здорового способу життя. Нещодавно красуня поділилася серією кадрів, на яких роздягається. Нещодавно красуня поділилася серією кадрів, на яких роздягається. Важко не помітити стрункі форми дівчини, якій дуже підходить рожевий колір. Звичайно, фанати не могли не засипати Хемброу компліментами, адже вона завжди готова до літа і пікантним образам.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що популярна модель і колишня порноактриса Лана Роудс захопила шанувальників новими фото в дуже відвертій сукні. 24-річна американська модель і колишня зірка фільмів з рейтингом 18 Лана Роудс зараз активно працює над своєю сторінкою в соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини