Головна Новини Зірки шоу бізнес Джамала випустила нову пісню під назвою "Коли закінчиться війна"
commentss НОВИНИ Всі новини

Джамала випустила нову пісню під назвою "Коли закінчиться війна"

Усе більше музикантів виливають свої переживання та емоції стосовно війни у творчість. Однією з них є Джамала, яка зняла кліп на тему війни.

26 серпня 2022, 18:49
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Українська співачка Джамала презентувала пісню в дуеті з україномовним репером Freel. Композиція отримала назву "Коли закінчиться війна".

Джамала випустила нову пісню під назвою "Коли закінчиться війна"

Скріншот з пісні Джамали "Коли закінчиться війна"

Як повідомляє 38-річна виконавиця, пісня дає надію, що закінчиться війна на нашу користь, адже українці воюють за свій власний дім. Тоді як Freel говорить, що цей трек про непереможних та незламних людей, тобто про усіх нас.

Відеоряд до нової пісні створила ілюстраторка та режисерка Марія Оз. Усього за кілька годин кліп набрав тисячі переглядів. Саме відео на композицію "Коли закінчиться війна" можна переглянути на youtube-каналі Me.Freel або далі у статті:


Нова пісня Джамали та репера Freel сподобалась аудиторії та зібрала безліч схвальних відгуків від українців. Ось частина з них:

  • Чудовий трек, чудові ілюстрації! Момент трансформування тризуба з квітів у зброю — вогонь, — пише Ярема Дух;
  • Сиджу і реву. Дякую, Фріле, за такий трек ти — найкраще, що траплялося з сучасним українським репом, — коментує Владіслава Сімонова;
  • Дуже сильно. Сильний текст, переконливий відеоряд, і, звісно, чудовий вокал Джамали. Дуже дякую! Не змогла втримати сліз, — додає Любов Шамілова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Kalush Orchestra представив кліп на свою головну пісню. Сам відеоряд був знятий у містах Київської області, що найбільше постраждали під час перших днів російсько-української війни.

Також "Коментарі" писали, як Андрій Хливнюк, лідер українського гурту Бумбокс допомагав прибирати трупи мирних мешканців, які загинули в наслідок російського нападу на територію України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини