Головна Новини Зірки шоу бізнес Хейлі Бібер показала реальну фігуру в бікіні
commentss НОВИНИ Всі новини

Хейлі Бібер показала реальну фігуру в бікіні

Нещодавно Хейлі Бібер опублікувала фото в крихітному рожевому купальнику

3 травня 2021, 21:43 comments4380
Поділіться публікацією:

24-річна американська телезірка і модель Хейлі Болдуін, яка нещодавно стала дружиною Джастіна Бібера, активно веде профіль у соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 30 мільйонів користувачів.

Хейлі Бібер показала реальну фігуру в бікіні

Хейлі Бібер (фото з відкритих джерел)

Хейлі Бібер показала реальну фігуру в бікіні - фото 2


Попри те, що пандемія і відбилася на житті всіх, але дівчина не припиняє радувати любителів кадрами зі своєї роботи і звичайних буднів.

Нещодавно Хейлі опублікувала фото в крихітному рожевому купальнику, які викликали захоплення у передплатників. На знімках модель постала не тільки без макіяжу, але і без фотошопу, неабияк оцінили коментатори. Ця красуня точно завжди готова до літа.

Хейлі Бібер показала реальну фігуру в бікіні - фото 3


Нагадаємо, американська модель Хейлі Бібер розповіла, чому обмежила для себе користування соціальною мережею Instagram. У новому інтерв'ю дружина Джастіна Бібера розповіла про те, що перестала бути активним користувачем Instagram. Зараз вона заходить туди тільки два дні на тиждень. Своє рішення вона пояснила тим, що в соціальних мережах часто почала порівнювати себе з іншими, тому страждала низькою самооцінкою і відчувала себе пригніченою. Також знаменитість зазначила, що в соціальних мережах люди демонструють тільки свої сильні сторони, не дозволяючи світу бачити всю реальність, а тільки її невелику частину. В один момент Хейлі зрозуміла, що хоче захистити себе від соціальної мережі, щоб менше дивитися на людей з боку і більше часу присвячувати власному розвитку.

Як повідомляли раніше на своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію знімків, на яких позує в атласному боді чорного кольору з мереживними вставками на стегнах. У знаменитості оголені плечі, а зону декольте прикриває пухнасте боа. Фотосесію дружина канадського виконавця Джастіна Бібера влаштувала в їхньому розкішному маєтку в Лос-Анджелесі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини