Головна Новини Зірки шоу бізнес Популярний російський співак, який був проти війни гастролює на окупованих територіях
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярний російський співак, який був проти війни гастролює на окупованих територіях

Фронтмен російського гурту "Звери" поїхав на Донбас для підтримки окупантів.

22 серпня 2023, 10:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Соліст російської групи "Звери" Роман Білик приїхав на тимчасово окуповані Росією території. Раніше артист вказував, що "як всі розсудливі люди, він проти будь-яких військових дій".

Популярний російський співак, який був проти війни гастролює на окупованих територіях

Фронтмен російського гурту "Звери" Роман Білик

21 серпня російські ЗМІ поширили відеоролик у якому Роман Білик співає для російських окупантів на території окупованого Донбасу. Також співак спостерігає, як російські військові запускають снаряд з установки.

Цікаво, що російський співак, який народився в Таганрозі чотири роки прожив у Маріуполі, а згодом ще деякий час знаходився у Києві. На початку повномасштабного вторгнення Росії співак активно виступав проти війни в Україні та вказував, що будь-які питання потрібно вирішувати за мирним шляхом у процесі переговорів.

Невдовзі антивоєнні заклики Романа Білика у соцмережах були видаленні. Також повідомлялось, що російські активісти написали заяви до російських спецслужб з проханням перевірити Білика на його вислови проти "СВО" та можливо участь у фінансуванні українських сил.

Переглянути відеонарізку з солістом російської групи "Звери" Романом Біликом, який приїхав на тимчасово окуповані території України для підтримки російських солдатів можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український співак та військовий різко розкритикував чоловіків, які втекли з України. За словами популярного співака він справедливо критикує тих українських чоловіків, які незаконно перетнули кордон під час війни з Росією.

Також "Коментарі" писали про майбутню королеву Іспанії, яка почала свою військову. Інфанта Леонор проведе три роки військових навчань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини