Головна Новини Зірки шоу бізнес Інтимна фотосесія Даші Астаф'євої в мереживній білизні розбурхала мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтимна фотосесія Даші Астаф'євої в мереживній білизні розбурхала мережу

Фоловери оцінили фотографії української секс-бомби і засипали Дашу компліментами

27 червня 2021, 15:27 comments2018
Поділіться публікацією:

Інтимна фотосесія Даші Астаф'євої в мереживній білизні розбурхала мережу

Даша Астаф'єва (фото з відкритих джерел)

Українська секс-бомба, співачка і модель Даша Астаф'єва порадувала своїх шанувальників свіжими спокусливими фото, на яких з'явилася в еротичній білизні.

Так, Даша Астаф'єва показала на сторінці в своєму Instagram нову сміливу фотосесію. Красуня позувала на камеру в чорному мереживному бюстгальтері, а зверху накинула на одне плече піджак. Крім того, зірка зробила акуратну зачіску, зібравши волосся, і насичений макіяж.

Інтимна фотосесія Даші Астаф'євої в мереживній білизні розбурхала мережу - фото 2

"Опалювальний сезон всередині закінчений. Про це свідчать факти з розряду "ніяких більше вечірок" і "я малюю старі картини", — підписала знімки Астаф'єва.

Фоловери оцінили фотографії української секс-бомби і засипали Дашу компліментами.

Інтимна фотосесія Даші Астаф'євої в мереживній білизні розбурхала мережу - фото 3

Як ми повідомляли раніше, Даша Астаф'єва знялася в новому кліпі Насті Каменських, продемонструвавши спокусливі форми у відвертій сукні.

Настя Каменських запросила для зйомок у відеокліпі кілька зірок українського шоу-бізнесу. Крім Даші Астаф'євої, в кліпі знялися Леся Нікітюк, Аня Андрійчук-Завгородня і Таня Парфільєва.

"Настюша. Ти — символ цієї нашої весни. Нехай вона буде такою ж яскравою і шкодною як ти в цьому відео, і такою ж довгою як ноги Никитюк, ніжною як Таня Парфільєва і апетитною як попа Ані Завгородньої", — підписала пост з демонстрацією відеоролика Даша Астаф'єва.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва на своїй сторінці в Інстаграм порадувала підписників пікантними фотографіями без нижньої білизни. 35-річна українка на фото постала в червоному халаті, який ледь прикриває талію. Також Астаф'єва хвалилася красивою білизною тілесного кольору, причому видно, що нижня частина комплекту відсутня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини