Головна Новини Зірки шоу бізнес Наомі Кемпбелл вперше показала свою доньку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Наомі Кемпбелл вперше показала свою доньку (ФОТО)

Наомі ретельно приховує всю інформацію про свою єдину спадкоємку. Світовому загалу навіть не відоме ім'я дитини.

22 листопада 2022, 00:05 comments1596
Поділіться публікацією:

Всесвітньо відома супермодель, актриса та співачка Наомі Кемпбелл вперше вирішила відкрито вийти "у люди" зі своєю дочкою, яка з'явилася на світ у травні 2021 року.

Наомі Кемпбелл вперше показала свою доньку (ФОТО)

Наомі Кемпбелл/ Фото з відкритих джерел

Зірка ретельно приховує всю інформацію про свою спадкоємницю. Так, на даний момент, широкому загалу не відомо як звати дочку супермоделі і хто її батько. Очевидно, втомлена від постійного переслідування з боку папараці Наомі вирішила категорично не впускати в життя дочки сторонніх.

Проте цього разу Наомі та її дочка все ж таки потрапили в об'єктив фотографів під час прогулянки Гайд-парком у столиці Великобританії. Варто зазначити, що обличчя дитини було заретушовано. Швидше за все, папараці злякалися багатомільйонних позовів із боку супермоделі та не ризикнули опублікувати знімки її дочки з відкритим обличчям.

Так, для неспішної прогулянки 52-річна Наомі обрала легінси, темний светр та яскраве фіолетове пальто. Свій образ зірка доповнила чорними ботфортами на низькій підошві, сонцезахисними окулярами та чорною шапкою від відомого світового бренду.

Спадкоємиця супермоделі, яка більшу частину часу сиділа в колясці, була одягнена в білі черевики, бузковий комбінезон і шапку з помпоном.

Наомі Кемпбелл вперше показала свою доньку (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що раніше Кемпбелл опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімки з відпустки, яку вона провела з дочкою, що підросла, і своїми близькими друзями. Однак усі фотографії були зроблені зі спини та обличчя дівчинки тоді так ніхто й не побачив.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Тайсон та Холіфілд випустили цукерки з канабісом у формі надкусаного вуха . Жувальні цукерки Holy Ears містять по 25 мг канабісу на штуку та випускаються у трьох смаках.

Читайте також: Названо найсексуальнішого чоловіка 2022 року (ФОТО)

Наомі Кемпбелл вперше показала свою доньку (ФОТО) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини