Головна Новини Зірки шоу бізнес Названо ім'я ведучого церемонії Оскар-2023
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ім'я ведучого церемонії Оскар-2023

Цього року ведучім найпрестижнішої премії у галузі кінематографу стане добре відомий голлівудський комік.

7 листопада 2022, 23:25
Поділіться публікацією:








Названо ім'я ведучого церемонії Оскар-2023

Названо ім'я ведучого церемонії "Оскар-2023"

Так, 95-та церемонія вручення нагород премії Американської академії кінематографічних мистецтв та наук "Оскар" за заслуги в галузі кінематографу за 2022 рік відбудеться 12 березня 2023 року.

Ведучім церемонії стане відомий голлівудський комік Джиммі Кіммел, який раніше вже провів дві церемонії у 2017 та 2018 роках.

Цікаво, що саме у 2017 році на церемонії вибухнув один із найгучніших скандалів в історії "Оскара". Так, під час оголошення переможця у категорії "Найкращий фільм" були переплутані конверти і Воррен Бітті та Фей Данауей, які вийшли на сцену, оголосили лауреата — "Ла-Ла Ленд". Творці картини встигли отримати заповітну статуетку та вимовити слова подяки, проте пізніше стало відомо, що оголосили не того переможця, а головну нагороду отримала драма "Місячне світло". Ведучим цієї церемонії був саме Джиммі Кіммел, який заявив, що частина вини за те, що сталося, лежить і на ньому.

У 2018 році Кіммел був "помилуваний" і організатори оголосили, що комік знову стане ведучім церемонії.

Про те, що Джиммі Кіммел вестиме і майбутню церемонію вручення "Оскара" повідомляється в Twitter Американської академії кінематографічних мистецтв та наук.

Названо ім'я ведучого церемонії Оскар-2023 - фото 2

Варто зазначити, що деякі ЗМІ повідомляли про те, що стати ведучим 95-ї церемонії пропонували американському актору та коміку Крісу Року, проте він відмовився через скандальну ситуацію на 94-й церемонії вручення "Оскара".

Нагадаємо, на заході актор Вілл Сміт дав ляпаса Крісу Року через жарти про його дружину Джаду Пінкетт-Сміт. Рок пожартував про коротку стрижку дружини актора, яка близько року тому поголила голову після багаторічної боротьби зі складною хворобою. Після сказаного Сміт піднявся на сцену і вдарив Рока.

Згодом Сміт неодноразово вибачався за свою поведінку, проте йому заборонили відвідувати церемонію вручення "Оскар" протягом десяти років.

Раніше "Комеентарі" писали про те, що Kalush Orchestra записали спільний трек із популярним польським репером.

Читайте також: Фанати у шоці: роль Геральта у серіалі "Відьмак" від Netflix зіграє інший актор.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини