Головна Новини Зірки шоу бізнес Потап «забув», хто така Тіна Кароль: якою була реакція співачки
commentss НОВИНИ Всі новини

Потап «забув», хто така Тіна Кароль: якою була реакція співачки

Лідер групи Mozgi Потап вирішив пожартувати над своєю колегою Тіною Кароль, але вийшло невдало і співачка відреагувала на інцидент

11 липня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

У цьому році на фестивалі Atlas Weekend вже виступило безліч відомих артистів, а хедлайнером заходу стала популярна виконавиця Тіна Кароль. Ефектні виступи зірки довго обговорювали в мережі, а ось колега співачки Потап вдав, що зовсім не знає, хто вона. Що ж сталося?

Потап «забув», хто така Тіна Кароль: якою була реакція співачки

Потап (фото з відкритих джерел)

Група Mozgi, лідером якої є Потап, виступала на другий день фестивалю і дала невеличке інтерв'ю порталу MUZVAR. Журналісти запитали Потапа, чи не ображається він, що їхня група не закриває масштабний фестиваль. Артист зазначив, що ніякої образи немає, тому що Mozgi — це окремо від усіх і хлопці не звертають уваги на те, виступають вони першими, середніми або останніми.

Також Потапа запитали про Тіну Кароль, яка стала хедлайнером Atlas Weekend у цьому році. Але реакція виконавця здивувала усіх, оскільки він відповів: "Ми не знаємо, хто така Тіна Кароль". Жарт підтримали його колеги по групі, які стали перекручувати ім'я виконавиці.

Українська артистка вирішила не залишати такий жарт без уваги і у себе в Instagram-storis опублікувала фрагмент інтерв'ю, який підписала: "Амнезія?"

Потап «забув», хто така Тіна Кароль: якою була реакція співачки - фото 2

Шанувальники знаменитості теж були здивовані такою поведінкою Потапа і відповіли, що назва групи Mozgi — повна протилежність реальності.

Нагадаємо, що популярну співачку Тіну Кароль розкритикували за виступ на Atlas Weekend, в якому вона задіяла королівського пітона. Фоловери зазначили, що заради антуражу не варто експлуатувати тварин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під час вечірнього виступу на фестивалі Atlas Weekend Олексій Потапенко (Потап) поцілувався з екссолістом групи "Время и Стекло" Позитивом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини