Головна Новини Зірки шоу бізнес Спроба № 2: Ані Лорак знову зібралася з концертами в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Спроба № 2: Ані Лорак знову зібралася з концертами в Україну

Артистка анонсувала виступи у Харкові, Херсоні та Запоріжжі

4 січня 2022, 13:44
Поділіться публікацією:

Нещодавно українська співачка Ані Лорак спробувала знову повернутися на українську естраду, але тоді це викликало шквал обурення, її концерти намагалися зірвати. Зрештою все, що вдалося артистці, це виступити у нічному клубі Одеси. Тепер же з'явився анонс виступів виконавиці одразу у трьох великих українських містах. У планах Ані Лорак виступити у Харкові, Запоріжжі та Херсоні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це співачка заявила в інтерв'ю "КП в Україні".

Спроба № 2: Ані Лорак знову зібралася з концертами в Україну

Ані Лорак. Фото: Instagram

Українським глядачам Ані Лорак підготувала програму під назвою "The Best". Цю програму вже трохи оновили, але, за словами Ані Лорак, вона вже представила її одеситам наприкінці серпня, коли приїжджала до Одеси з концертом.

Концерти зірки мають відбутися у другій половині травня. 20 травня Ані Лорак планує порадувати харків'ян, 22 травня – мешканців Запоріжжя, 23 травня – жителів Херсона. Немає у списку запланованих концертів столиці України. Також поки що не збирається Ані Лорак приїжджати із гастролями на західну Україну.

Зазначимо, портал "Коментарі" повідомляв, як Ані Лорак вперше за 7 років приїхала до України з концертом. Для повернення на українську естраду зірка обрала Одесу, але виступати перед великою аудиторією Ані Лорак не ризикнула. Виступила у нічному клубі. Це був перший виступ в Україні, починаючи з 2014 року, коли Ані Лорак вирішила змінити прописку місця проживання і з того часу мешкає у РФ.

Також видання "Коментарі" писало про відверте інтерв'ю Ані Лорак, у якому вона розповіла, чому обрала для постійного місця проживання Росію, а не Україну, пояснивши, що про свій вибір не шкодує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини