Головна Новини Зірки шоу бізнес Том Круз кинув свою дівчину, яка виявилась росіянкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Круз кинув свою дівчину, яка виявилась росіянкою

Актор Том Круз припинив стосунки з росіянкою Ельсіною Хайровою, яка є донькою російського політика та ексдружиною олігарха з РФ.

22 лютого 2024, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зірка Голлівуду Том Круз у кінці минулого року почав зустрічатись з новою дівчиною. Згодом виявилось, що нею стала на 25 років молодша за американського актора росіянка Ельсіна Хайрова. Однак за заявами друзів Тома Круза стосунки не були тривалими і актор вирішив їх розірвати.

Том Круз кинув свою дівчину, яка виявилась росіянкою

Том Круз та Ельсіна Хайрова. Фото з відкритих джерел

Британське видання The Sun дістало коментарі друзів Тома Круза, які розповіли, що голлівудська зірка вирішила припинити стосунки з донькою відомого російського депутата. За їх словами Том Круз вирішив по-доброму розійтись з дівчиною, пояснюючи це тим, що вони мають квартири в одному будинку в Лондоні, і це викликало б незручності під час випадкових зустрічей.

"Було б незручно закінчити стосунки на поганій ноті, якби вони зіткнулися один з одним у ліфті. Між ними немає ніяких образ, і для Тома їхні стосунки просто закінчилися", — говорить один з друзів Тома Круза.

Нагадаємо, що 61-річний Том Круз та 36-річна донька дочка російського політика Ріната Хайрова мала кілька публічних побачень у грудні. Зокрема, ЗМІ виявили, що Круз зняв для них цілий поверх ресторану "Новіков", а потім відвіз Ельсіну Хайрову до місцевого парку під назвою "Зимова країна чудес". Ще у лютому пару бачили на гала-концерті у Лондоні, який також відвідав принц Вільям.

Зазначимо, що колишня модель Ельсіна Хайрова раніше була одружена на російському олігарху Дмитрію Цветкову, з яким прожила у шлюбі 11 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голлівудська акторка розійшлася з хлопцем, якому народила сина.

Також "Коментарі" писали, що Том Круз показав, як виконує смертельні трюки для нового фільму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини