Головна Новини Зірки шоу бізнес Том Круз показав, як виконує смертельні трюки для нового фільму (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Круз показав, як виконує смертельні трюки для нового фільму (ВІДЕО)

Голлівудський актор зізнався, що подібне йому довелося робити вперше і це був незвичайний досвід.

21 грудня 2022, 02:15
Поділіться публікацією:

Том Круз показав, як виконує смертельні трюки для нового фільму (ВІДЕО)

Том Круз/ Фото з відкритих джерел

Том Круз традиційно виконає роль спеціального агента Ітана Ханга в уже сьомій частині популярної кінофраншизи "Місія нездійсненна", яка вийде на широкі екрани 2023 року.

Усі фільми серії відрізняються ефектними трюковими постановками, більшість із яких Круз виконує самостійно. Однак повідомляється, що сьома частина, у цьому плані, здивує багатьох фанатів серії, оскільки буде наповнена всілякими смертельно небезпечними кульбітами та постановками.

Так, на планування лише одного трюку з майбутньої картини пішов рік. Актору довелося навчитися мотокросу, пройти базову підготовку, здійснити понад 1000 стрибків на мотоциклі та понад 500 стрибків із парашутом. Така колосальна підготовка знадобилася для того, щоб ідеально виконати один із найнебезпечніших трюків в історії сучасного кінематографу.

Результатами своїх тренувань Том Круз поділився у соціальній мережі Instagram. Актор зазначив, що сміливості йому надають фанати, заради яких він іде на такі ризиковані експерименти.

У ролику, опублікованому в соцмережі, Том Круз стрибає на мотоциклі зі скелі і робить ефектний бейс-стрибок. Для постановки трюку було залучено десятки професіоналів із різних областей.

Важливо розуміти, що для успішного здійснення даного трюку необхідно набрати певну швидкість, проте спідометр, у цьому випадку, не використовувався і акторові доводилося покладатися лише на власні відчуття та професіоналізм.

Нагадаємо, що прем'єра фільму "Місія нездійсненна: Смертельна розплата. Частина 1" має відбутися у кінотеатрах 14 липня 2023 року.

Раніше "Коментарі" писали про те, що роль Геральта у серіалі "Відьмак" від Netflix зіграє інший актор. Про це повідомили у соціальній мережі Instagram представники стрімінгового сервісу Netflix. Ця новина викликала величезний резонанс у фанатській спільноті.

Читайте також: Вийшов перший трейлер слешера "Крік 6" із зіркою "Уенсдей" у головній ролі (ВІДЕО) . Шанувальники культової серії слешерів "Крік" можуть тріумфувати — в 2023 році на екрани вийде довгоочікуване продовження відомої франшизи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини