Головна Новини Зірки шоу бізнес Ведучий "Холостячки" заінтригував подробицями нового сезону
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведучий "Холостячки" заінтригував подробицями нового сезону

"Холостячка-2" стартує на телеекранах 17 вересня

16 вересня 2021, 17:03
Поділіться публікацією:

Напередодні початку другого сезону романтичного шоу "Холостячка", головною героїнею якого стане співачка Злата Огневич, ведучий проекту Григорій Решетник розкрив його нові подробиці. Так, на глядачів чекає чимало сюрпризів, передає УНІАН.

Ведучий "Холостячки" заінтригував подробицями нового сезону

Григорій Решетнік - фото з відкритих джерел

Зазначається, що в "Холостячці-2" збільшили кількість епізодів до 12 (в минулому сезоні їх було 9). Крім того, за серце головної холостячки країни будуть боротися 25 чоловіків, а не 16, як було в першому сезоні.

Крім того, Решетнік порівняв головних героїнь проекту — українську актрису Ксенію Мішину та Злату Огневич. Телеведучий зазначив, що обидві дівчини є любительками екстриму. Друга ж "холостячка" при цьому, дуже віддана і "легко закохується".

Григорій Решетнік додав, що в другому сезоні шоу за серце героїні прийшло боротися більше дорослих і серйозних чоловіків, які вже мають дітей.

Нагадаємо, що "Холостячка-2" стартує на телеекранах 17 вересня о 19.00.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що після того, як романтичний проект "Холостячка-1" підійшов до кінця, стало відомо, що акторці Ксенії Мішиній та її обранцеві сценаристу Олександру Еллерту вдалося зберегти стосунки. Сама знаменитість зізналася, що з моменту вимкнення камер вони не розлучалися і жили разом дуже щасливо. Однак в середині літа Ксенія Мішина шокувала своїх шанувальників новиною про розставання з переможцем шоу.

Напередодні Олександр Еллерт розповів, як розвиваються стосунки з актрисою Ксенією Мішиною після їхнього розставання. Чоловік заявив, що стежить за своєю екс-коханою в соціальних мережах і ставить лайки на її знімки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини