Головна Новини Зірки шоу бізнес Ви здивуєтесь, коли дізнаєтесь справжні імена цих голлівудських зірок
commentss НОВИНИ Всі новини

Ви здивуєтесь, коли дізнаєтесь справжні імена цих голлівудських зірок

Як насправді звати Ніколаса Кейджа, Тома Круза та Різ Візерспун. Чому ці популярні актори змінили своє ім'я.

16 червня 2024, 15:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Побачивши імена цих акторів, ми швидше можемо купити квиток у кінотеатр або переглянути фільм за їх участю вдома. Однак багато голлівудських акторів – від Ніколаса Кейджа до Тома Круза – користуються не тим прізвищем, яке насправді написано в їхніх документах. Портал "Коментарі" підготував добірку імен відомих акторів, які вас можуть здивувати.

Ви здивуєтесь, коли дізнаєтесь справжні імена цих голлівудських зірок

Том Круз, Різ Візерспун та Ніколас Кейдж

Зірки з різних причин змінюють свої імена: хтось бажає бути оригінальним, інші таким чином хочуть уникнути, щоб їх не плутали з іншими, а треті змінюють прізвища через складну вимову.

Том Круз

Ви здивуєтесь, коли дізнаєтесь справжні імена цих голлівудських зірок - фото 2

Том Круз

Зірка фільмів "Місія неможлива" Том Круз насправді має ім’я Томас Мейпотер IV. Ім’я Том Круз запропонував його агент, а актор погодився, адже не хотів популяризувати ім’я батька, який за його словами був "торговцем хаосом", принижував і знущався зі своїх дітей.

Різ Візерспун

Ви здивуєтесь, коли дізнаєтесь справжні імена цих голлівудських зірок - фото 3

Різ Візерспун

Американська акторка та володарка премії "Оскар" Різ Візерспун при народженні отримала ім’я Лора Джин Різ Візерспун. Вперше Різ Візерспун використала своє сценічне ім’я в 14 років у своєму першому фільмі "Людина на Місяці". Її ім’я — це комбінацією прізвища батька акторки (Джон Візерспун) і дівочого прізвища її мами (Бетті Різ).

Ніколас Кейдж

Ви здивуєтесь, коли дізнаєтесь справжні імена цих голлівудських зірок - фото 4

Ніколас Кейдж

Лауреат премії "Оскар" за фільм "Покидаючи Лас-Вегас" Ніколас Кейдж у паспорті має ім’я Ніколас Кім Коппола. Актор є племінником режисера Френсіса Форда Копполи і двоюрідним братом сценаристки та акторки Софії Копполи. Своє ім’я він змінив, щоб уникнути непорозумінь, як племінник Копполи. Ніколас Кейдж обрав свій псевдонім надихнувшись супергероєм коміксів Marvel Люком Кейджем і композитором Джоном Кейджем.

Раніше портал "Коментарі" розповідав про справжні імена таких популярних акторів як Він Дізель, Наталі Портман та Чак Норріс.

Також "Коментарі" писали про зірок, які не можуть терпіти одна одну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини