Головна Новини Зірки шоу бізнес YouTube заблокував канали відомих путіністів
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube заблокував канали відомих путіністів

Адміністрація відеохостингу YouTube заблокувала канали низки російських співаків та артистів

5 липня 2024, 14:01
Поділіться публікацією:

YouTube продовжує блокувати канали російських акторів, які відкрито підтримують війну в Україні. На цей раз під санкції потрапили відомі співаки Ярослав Дронов (SHAMAN), Поліна Гагаріна та Григорій Лепс.

YouTube заблокував канали відомих путіністів

Кого із відомих росіян заблокував YouTube

Це рішення входить у рамки широкої кампанії проти поширення контенту, який підтримує насильство. Раніше YouTube вже блокував інших російських знаменитостей, таких як Микита Міхалков та Артем Лебедєв.

SHAMAN у своєму Telegram-каналі прокоментував блокування: "Мій ютуб-канал заблокували, тому що я – росіянин". Він висловив невдоволення, вважаючи, що це пов'язане з його національною приналежністю.

Ці заходи з боку YouTube підтримують міжнародні зусилля щодо протидії російській агресії. Санкції також поширюються на інших відомих особистостей, включаючи актора Івана Охлобистіна та Аймані Кадирову, мати голови Чечні.

Раніше “Коментарі” писали, що Таїсія Повалій, відома путіністка, знову опинилася у центрі скандалу через свої проросійські висловлювання. В останньому інтерв'ю на білоруському телеканалі вона заявила, що давно підтримує Росію та вважає дії РФ в Україні "порятунком". Повалій стверджує, що в Україні її переслідували, хоча вона там і заробляла гроші та мала популярність.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Денис Повалій, син відомої співачки Таїсії Повалій, який зараз мешкає в Іспанії, опублікував у Instagram серію провокаційних заяв. Музикант висловився проти мобілізації, порівнявши службу в армії зі зрадою та вегетаріанством, а також цинічно прокоментував загибель української героїні Шури Рязанцевої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини