Головна Новини Зірки шоу бізнес Зеленський присвоїв звання Заслуженої артистки України головній героїні серіалу «Папік»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський присвоїв звання Заслуженої артистки України головній героїні серіалу «Папік»

Актриса театру і кіно Дар'я Петрожицька отримала звання "Заслужений артист України"

13 вересня 2021, 07:07 comments6564
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Заслуженої артистки України актрисі Дар'ї Петрожицькій, яка виконала головну роль у серіалі "Папік". Про відповідне рішення йдеться в указі Президента №465/2021. Як інформує видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook пише український журналіст і блогер Дмитро Вовнянко.

Зеленський присвоїв звання Заслуженої артистки України головній героїні серіалу «Папік»

Дарья Петражицкая Фото: 1plus1.ua

Журналіст зазначає, якщо говорити простіше, то президент України дав звання Заслуженої артистки України актрисі, яка знялася в серіалі, який "Студія Квартал 95" продала російському каналу "СТС". Причому вже два сезони поспіль. На Банковій же твердять, що Володимир Зеленський не отримує роялті від показу на російському телеканалі "СТС". Цікаво, що канал "СТС", власники якого це державна контора Аліни Кабаєвої і Банк ВТБ, що належить уряду Росії, серіали від студії президента України чомусь купує незважаючи на санкції, заяви Володимира Зеленського та істерики російської пропагандистки Ольги Скабеевой. А президент України актрисам, що там знімаються, дає звання Заслужених.

"Ну, розкажіть ще раз про Липецьку фабрику, куплену Петром Порошенком задовго до війни і зупинену ним же, не продану, а практично віддану на розграбування, під час війни. Гарне порівняння виходить?", — написав журналіст.

Також читайте на порталі "Коментарі" — відома українська співачка і актриса Дар'я Петрожицька розповіла, як втратила дитину в 20 років.

Читайте на "Коментарях" — зірка "Папіка" розповіла, чому приховує свого хлопця. Своїми одкровеннями знаменитість поділилася в програмі "Світське життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини