Головна Новини Зірки шоу бізнес Зірки Spice Girls відсвяткували 50-річчя однієї з учасниць: як вони виглядають зараз (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки Spice Girls відсвяткували 50-річчя однієї з учасниць: як вони виглядають зараз (ФОТО)

Учасниці культового британського поп-гурту Spice Girls тимчасово возз'єдналися і знову опинилися разом на одному танцполі.

8 листопада 2022, 10:25
Поділіться публікацією:

Єдина, кого не було на вечірці – це Мелані Браун – більш відома під псевдонімом Мел Бі. Колишні учасниці Spice Girls зібралися в розкішному заміському особняку в Оксфордширі, який належить Джері Халліуелл (після заміжжя — Джері Хорнер), щоб яскраво відсвяткувати її 50-річчя.

Зірки Spice Girls відсвяткували 50-річчя однієї з учасниць: як вони виглядають зараз (ФОТО)

Як зараз виглядають учасниці Spice Girls

І хоча свій день народження Джері відзначала у серпні, заплановану на початок вересня урочисту подію довелося перенести у зв'язку зі смертю королеви Єлизавети.

За інформацією деяких ЗМІ, на грандіозну вечірку Джері витратила понад 400 фунтів стерлінгів та запросила близько 160 гостей, серед яких були помічені зірки кіно, музики та спорту, а також рідні та близькі артистки. Однак головними гостями вечора стали екс-колеги Джері за групою Spice Girls — Вікторія Бекхем, Мел Сі та Емма Бантон.

Зірки Spice Girls відсвяткували 50-річчя однієї з учасниць: як вони виглядають зараз (ФОТО) - фото 2

Дівчата виглядали просто шикарно і вибрали для урочистостей сліпучі вбрання. Подруги по герлз-бенду не заспівали разом, але вирішили зібратися на танцполі та відірватися під свої ж власні хіти.

Відео з вечірки поділився чоловік Вікторії Бекхем Девід Бекхем у своєму Instagram.


Варто зазначити, що свято тривало до пізньої ночі і закінчилося воно грандіозним феєрверком.

Нагадаємо , група Spice Girls була утворена в 1994 році. Колектив досяг вершин популярності в середині-кінці 90-х років. До складу групи увійшли Мелані Браун, Вікторія Адамс (зараз Бекхем), Емма Бантон, Мелані Чісхолм та Джері Холліуелл (зараз Хорнер). У 2001 році кожна зі співачок розпочала сольну кар'єру і гурт розпався.

Читайте також: Названо ім'я ведучого церемонії Оскар-2023.

Раніше "Коментарі" писали про те, що роль Геральта у серіалі "Відьмак" від Netflix зіграє інший актор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини